DJ Conte vrea să cucerească şi litoralul Turciei

 

Pentru Marius Gavrilă, vara este cel mai frumos anotimp, pentru că încă din 1993, în fiecare sezon estival, acesta a fost pe litoralul românesc cu spectacole. De când începe vara, el se simte în vacanţă, chiar dacă munceşte foarte mult, tot un fel de vacanţă este. Iubeşte foarte mult vara. O iubeşte foarte mult, la fel de mult ca perioada sărbătorilor de iarnă.

Întrebat ce trebuie să aibă o melodie ca să se bucure de un real succes, Marius consideră că reţeta perfectă pentru un hit de vară este să conţină ritmuri latino, multă muzică veselă, iar pentru că vorbim despre latino, fetele frumoase şi marea nu trebuie să lipsească din videoclip. Acesta nu avea cum să nu observe faptul că toată lumea se duce un pic şi spre manele, pentru că au ritm.

DJ Conte consideră că există foarte multă muzică românească bună, dar piesa “Unde dragoste nu e, nimic nu e”, a lui Gheorghe Gheorghiu, este o piesă care n-o să moară niciodată.

Indiferent de tipul de petrecere, de vârstă sau de gen muzical preferat, această piesă pare să fie pentru toată lumea, iar atunci când dj-ul dă play hitului, toată lumea dansează şi cântă.

 

Planurile artistului pentru sezonul estival sunt promiţătoare. Se pregătesc foarte multe concerte atât în ţară, cât şi pe litoralul românesc, dar în această vară proiectul DJ Conte depăşeşte graniţele.

Turcia va fi animată cu ritmuri ale anilor ‘80 şi ‘90, acesta având concerte în complexe turistice din Belek şi Antalya. Pentru vara anului 2023, dj-ul a semnat deja cu aproximativ 60 de complexe turistice din Belek şi din Antalya şi lucrurile nu se opresc aici.

 

Frumosul proiect, care s-a lansat de curând, pregăteşte surprize de proporţii.

DJ Conte va fi singurul proiect din România care se va desfăşura pe o perioadă foarte lungă, de minim 10 ani, cu Marius Gavrilă la cârmă.

“Dacă suntem sănătoşi, după 10 ani va continua, ca DJ, cu mine sau fără mine, cu o fată sau cu un băiat, indiferent cum, dar ce e foarte important este că este singurul proiect din România care se va desfăşura cu tot ce înseamnă organizare, producere, realizare, marketing, PR şi publicitate, care în trei ani de zile va fi peste tot şi toată lumea o să ştie de el.” - Marius Gavrilă

 
Mulţumim mult!
 
Numai bine!

Sursa: Comunicat Carmen Vasilescu - PR