Incredibil.O invitata  a “Generatiei lui John “ a cerut 170 euro pentru un share pe facebook

Zilele acestea este in plina desfasurare  concursul “ Invitatul anului 2017 - Generatia lui John “.

Cum “batalia “ pentru primul loc este mare , o invitata s-a gandit sa-i  ceara bani realizatorului emisiunii , John Cristea pentru un “banal “ share pe site-ul de socializare,facebook .

Suma solicitata contra acelui share ,nu este deloc “modica”,aceasta fiind 170 euro,asa cum realizatorul emisiunii a postat pe pagina facebook a emisiunii .

Ii aducem si noi la cunostinta invitatei , ca emisiunea in cauza cat si realizatorului ei nu au solicitat si nu au oferit nici o suma de bani in urma promovarii invitatilor, dealtfel gestul invitatei fiind „strigator la cer „ sau o sfidare a bunului simt .

 

Mesajul lui John Cristea este urmatorul :

„L-am rugat pe un invitat să dea share la top şi mi-a zis că mă costă 170 euro.

Sunt oarecum dezamăgit de moment în sine, dar asta pentru că probabil am eu aşteptări prea mari de la unii tineri. Nu am să-i dau numele persoanei aici, în public, pentru ca nu are rost. Nu ăsta este scopul acestei „intervenţii”.

E absolut normal ca în această perioadă să caut oameni faini pe care să-i implic în această campanie pe care o fac 90 % pentru tineri si cel mult 10% pentru mine şi emisiune.

Nu m-am gândit niciodată să le cer bani tinerilor pentru a apărea în emisiune şi nici nu am să fac lucru acesta vreodată. Nici nu am să-i plătesc pentru a se murdări de tot soiul de rahaturi, doar pentru a face audienţă şi a primi mai multe like-uri. Nu ăsta e scopul emisiunii! Fără modestie, dar din punctul meu de vedere, emisiunea a reuşit să ajungă un nume sonor, la nivel local şi până spre Bucureşti, datorită tinerilor care cred că schimbare şi nu pun banii pe primul loc…

Continuarea aici

 

Foto:www.saptamanaprahoveana.com

Nu uita sa-ti votezi favoritul in topul anului 2017 : http://generatialuijohn.ro/top-2017/