Comunicat de Presă Mike Godoroja & Blue Spirit
 
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ 
  Feţi Frumoşi şi Ilene Cosânzene vă prea-frumos invităm pe 3 mai la o seară cu totul specială la Hard Rock Cafe 
 
Va fi despre noi, despre tine şi mine şi despre el şi ea...NOI !
Bilete : 
 
 Viaţa noastră mereu trece prin încercări iar spectacolul “VIATA”, creat initial ca un strigat de eliberare dupa cosmarul biologic prin care am trecut, a devenit în aceste zile de teamă şi nesiguranţă parcă şi mai actual .
 
Vom celebra "VIAŢA" împreună cu invitaţii noştri de suflet ! 
 
  Mike : 
            "Vă aduc prieteni un suflu nou, ca o respiraţie proaspătă, înaltă către noi înşine. 
 
"Viaţă" este un spectacol-concert , ca o revenire la viaţă dupa doi ani si jumatate de  restricţii şi însingurare-izolare artistică. Acesta spectacol apare acum într-un context de nori tulburi şi preocupare pentru ziua de mâine , oarecum neprevăzut. Nu pot să trec cu vederea ce se întâmplă cu noi, lângă noi.
 
            Şi ca atare prieteni vin înaintea voastră să ofer o seară care să ne redea încrederea, bucuria şi zâmbetul în priviri, reamintindu-vă rugamintea mea muzicala "Vă rog să aveţi o viaţă frumoasă" ! 
 
        Vă promit o seară ca un vis liniştit, cu piese precum "Caii din Pădurea Letea", "De vină e toamna" (realizată pe album împreuna cu legenadarul şi regretatul Dan Andrei Aldea), "Mă doare", "Amintiri din Vama Veche" sau câteva momente "Led Zeppelin" care fac parte demult din sufletul oricărui spectacol marca Mike Godoroja & Blue Spirit .
 
         Am pregatit o serie de piese noi ce vor sta pe următorul album ce se va lansa în toamna, beneficiind de o echipă de muzicieni de primă clasă :
 
Dorian Pîrvu - claviaturi, unul dintre cei mai virtuozi pianişti de rock din România, co-autor alături de mine la unele piese. Alături de el am construit sonor la claviaturi şi nu numai, multe piese din viitorul album.
 
Alex Gavril - ghitare, cu un palmares de prestigiu ca muzician ( a cântat în numeroase proiecte de mainstream şi de blues) s-a alăturat recent proiectului aducând cu el un suflu absolut formidabil.
 
Vali Vătuiu - tobe, de departe unul dintre cei mai aplaudaţi ritmicieni de rock-blues, a fost alături de mine de la începuturile proiectului Blue Spirit.
 
Tibi "The Hammer" Topor - bas, sensibil şi balansat aduce încredere şn muzica noastră.
 
           Sunt fericit de prietenia lui Marius Mihalache alături de care am cântat mai mult de 14 ani.
Un muzician cu recunoaştere internaţională de prestigiu, ale cărui realizări artistice au fost încununate cu multe premii, cel mai recent fiin cel acordat de UNITER pentru stagiunea de la Teatrul Naţional cu spectacolul Săftiţa.
 
            O premieră şi onoare sunt pentru mine participarea pe album şi în spectacol la piesa Nopţi de Sânziene a Crinei Mardare, una dintre artistele de vârf din zona pop-rock din România. O vocalistă cu totul specială, o vedetă reală, o artistă originală şi rafinată, fiind în acelaşi timp creatarea unei şcoli vocale de prestigiu din România.
 
            Şi acum o supriză pentru mulţi, după  25 de ani revine pe scenă Mişu Cernea, toboşarul legendarei formaţii Sfinx, care alături de o altă puternica personalitate rock  Mihai Pocorschi, liderul VH2, am realizat două piese SFINX aparţinând celui care a fost poate cel mai proeminent muzician rock din România, Dan Andrei Aldea.
 
Vă aştept cu inima deschisă  ,
 
  Mike Godoroja, aprilie 2022 "
 
 Linkuri muzică :
 
Caii din Pădurea Letea 
 
shorturl.at/rGHK4
 
Vă rog să aveţi o viaţă frumoasă
 
shorturl.at/tOT12
 
Four Sticks, Led Zeppelin - cu Marius Mihalache
 
 shorturl.at/fqvzV
 
De vină e toamna - cu Dan Andrei Aldea
 
shorturl.at/abjoA
 
Nopţi de Sânziene (Live) - cu Crina Mardare
 
 shorturl.at/kAJY3
 
Jocul Aparenţelor - cu Mişu Cernea şi Mihai Pocorschi
 
shorturl.at/tAOP6