Alesso, artistul care a colaborat cu Katy Perry pentru „When I'm gone”, pe scena principală a Neversea 2022
ARTISTUL CARE A COLABORAT RECENT CU KATY PERRY PENTRU HITUL “WHEN I’M GONE”, ALESSO, VINE ÎN VARĂ PE SCENA PRINCIPALĂ A FESTIVALULUI NEVERSEA. KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar, Paul Kalkbrenner Live şi Amelie Lens sunt în line-up-ul festivalului de la malul Mării Negre. 
 
Mai sunt doar trei luni până la cel mai mare festival de pe plajă din Europa, Neversea. Organizatorii vin astăzi cu nume noi pentru cea de-a patra ediţie a festivalului. Alesso, Azteck, Brennan Heart, KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar şi Quintino sunt artiştii care completează line-up-ul pentru mainstage, între 7 şi 10 iulie, pe The Island of Dreams.
 
Fanii scenelor secundare se vor bucura şi ei de nume sonore din lumea muzicii electronice underground. Amelie Lens, Paul Kalkbrenner Live, Richy Ahmed şi Milo Spykers vin pentru prima oară la festivalul Neversea, pe scena Temple, dedicată genurilor techno şi house. Tot aici revin în această vară şi DJ-ii români Arapu şi Cezar B2B Prâslea, precum şi DJ-ul şi producătorul britanic Jamie Jones.
 
The Ark, scena creată pentru iubitorii de dubstep, drum&bass, liquid, hip-hop, rap şi trap, îi va găzdui, printre alţii, pe Dub FX & Woodnote, Malaa şi Zeds Dead. Azteca, Connect-R & Johny Romano, Deliric x Silent Strike with Muse Quartet, El Nino, Macanache, Nane şi Rava se numără printre artiştii români care vor cânta pe această scenă.
 
DJ-ul şi producătorul suedez ALESSO s-a făcut remarcat cu stilul său unic: un amestec între progressive house şi elemente din muzica pop. Primul său succes a fost ,,Calling (Lose My Mind)", piesă la care a colaborat cu Sebastian Ingrosso şi cu Ryan Tedder, solistul trupei OneRepublic. A lansat apoi ,,Under Control", cu duo-ul britanic Hurts şi Calvin Harris, piesă care a ajuns pe primul loc în clasamentul oficial al Marii Britanii, UK Singles Chart.
 
Suedezul este pasionat şi de munca în studioul de producţie. Anul trecut, Alesso a colaborat cu Katy Perry pentru piesa ,,When I’m Gone", care încă din prima zi a debutat în clasamentul oficial din Statele Unite, Billboard Hot 100 şi în Europa, în UK Singles Chart.
 
KSHMR este un muzician, compozitor, producător şi DJ apreciat în industrie. Originile indiene l-au ajutat să-şi definească stilul, fiind un personaj unic în muzica electronică. În 2015, a debutat în Top 100 DJ Mag pe locul 23, cea mai puternică nouă intrare din acel an. Şase ani mai târziu, în 2021, a ocupat locul 11 în clasamentul DJ-ilor profesionişti. 
 
În 2019, KSHMR a marcat un record de vizualizări pentru o producţie electronică pe YouTube la acea vreme, iar clipul oficial pentru piesa „Bombay Dreams” depăşeşte acum 29 de milioane de vizualizări. În acelaşi an, artistul a urcat pentru a doua oară pe scena principală a festivalului Neversea, unde a făcut un show extrem de apreciat de public. În această vară, KSHMR revine pe mainstage-ul de pe The Island of Dreams.
 
DJ-ul şi producătorul olandez, NICKY ROMERO, a mărturisit în 2019, de pe mainstage-ul UNTOLD, că îşi doreşte să revină în România. În această vară, dorinţa i se va îndeplini la festivalul Neversea. Artistul, care are la activ colaborări cu David Guetta, Calvin Harris, Avicii, Hardwell, Tiesto, Fedde Le Grand sau Sander van Doorn, se pregăteşte să facă un super show pe scena principală de la Marea Neagră.
 
Unul dintre cele mai îndrăgite nume din lumea muzicii, cu o marcă de sunet unică, un amestec de jazz, house, electro, hip-hop şi pop, PAROV STELAR şi-a asigurat un statut unic. Austriacul a câştigat respectul marilor artişti din lumea jazz-ului, este considerat un inovator, iar Rainer Trüby i-a descris stilul ca fiind Minimal Jazz House. Muzica sa antrenantă şi plină de energie va răsuna în această vară la festivalul Neversea.
 
ABONAMENTELE PORNESC DE LA 124 DE EURO + TAXE ŞI POT FI CUMPĂRATE ŞI ÎN RATE, PRIN APLICAŢIA EXTASY
Preţurile pentru 4 zile şi 4 nopţi de distracţie la malul mării, la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, pornesc de la 124 de euro + taxe. În acest an, fanii pot cumpăra abonamente şi în rate, exclusiv prin Aplicaţia Extasy, care poate fi descărcată din Google Play pentru Android şi din iOS pentru iPhone.  
 
După 15 aprilie, abonamentele General Access vor costa 134 euro + taxe, cele General Access Risk Free 144 euro + taxe, iar cele VIP 260 euro + taxe.
 
Cei care au abonamente ANYTIME pot alege să participe la ediţia din această vară sau la una dintre următoarele două ediţii, iar cei care au Freedom Passports pot opta pentru ediţia din acest an sau pentru cea de anul următor.
 
Cea de-a patra ediţie Neversea are loc în acest an între 7 şi 10 iulie. Noi artişti vor fi anunţaţi în perioada următoare. Mai multe informaţii sunt disponibile pe neversea.com.
 
Sursa:Comunicat de presa Neversea