Aceasta este noua generaţie: “Graffiti”
 

Sunt tineri. Pentru unii dintre noi, enervant de tineri. Pentru alţii, poate enervant de talentaţi. Şi sunt şi frumoşi, aşa cum mulţi dintre noi doar visăm că am fost la vârsta lor.
Într-o societate care îşi măsoară valorile cu instrumente de marketing false, spoite doar în culori care să atragă atenţia, Trupa Graffiti “aterizează” în spaţiul muzical românesc de pe o altă planetă.
Şi nu, Theea şi Robert nu sunt extratereştrii. Sunt doar foarte sinceri. Talentul lor este sincer.

Mesajul lor este foarte sincer. Într-adevăr, este şocant să vezi atâta sinceritate ce încearcă să spargă graniţele mediocrităţii cosmetizate de „specialişti” în manipulare spirituală. Să ai curaj să te lansezi astăzi cu o creaţie de acum aproape 50 de ani, este cel mai complex exerciţiu de sinceritate şi o garanţie a perspectivei lor, nu doar artistice.
Prima piesă aruncată în spatiu de Trupa Graffiti este „Oameni”.

Ascultând-o vom redeveni, ne vom întoarce acolo de unde nu ştiam că putem fi şi altfel decât oameni. Este un prim pas şi pentru noi toţi, cei care am uitat să fim, preocupaţi fiind doar de obsesia de a fi într-un fel sau altul.
 

„Este greu să fii pe placul tuturor, de aceea am ales să cântăm ceea ce simţim şi ceea ce ne place cu adevărat. Dorim să ne exprimăm liber, pentru bucuria noastră şi a celor care ne plac aşa cum suntem. De aceea putem trece de la o extremă muzicală la alta fără să ţinem neapărat cont de tranding", au spus cei doi membri ai trupei Graffiti. 
 
Sursa:Comunicat Carmen Vasilescu/Pr