Geo Da Silva şi Stephan F se unesc sub un nou proiect muzical, Alpha Squad

Geo Da Silva şi Stephan F îşi unesc forţele şi aduc în atenţia publicului un nou proiect muzical, Alpha Squad, lansând piesa "Baby I Need You", astăzi, 01 aprilie 2022, un proiect care aminteşte de anii '90.

După ce au strâns peste 30 de milioane de streamuri în colaborările lor anterioare pe toate platformele online, Geo Da Silva şi Stephan F se reunesc pentru noul single "Baby I Need You”, care beneficiază de un stil muzical ce va rămâne mereu actual, după cum consideră ei.

Duo-ul numără împreună mai multe hituri pe primul loc în cluburile din Spania, Italia şi Polonia, de când s-au alăturat pentru prima dată în smash-ul masiv "Disco Inferno”, din 2017, care are peste 25 de milioane de vizualizări pe toate canalele Youtube şi a ajuns No.1 în Top 40 Dj Promo Polonia. Au urmat multe colaborări care au rezultat piese printre cele mai apreciate ale caselor de discuri Big Hit Production, Planet Dance Music şi Planeta Mix Record Spania.

Noul single, care a fost produs şi înregistrat în timpul izolării cauzate de pandemie, este o piesă prin care artiştii vor să transmită un mesaj de dragoste şi speranţă pe tot globul. La începutul acestui an, Geo Da Silva a bătut palma cu echipa Mix Music România pentru evenimentele oficiale: DISKOteka Music Festival, la nivel naţional, şi Ciao Festival, în Timişoara.

După ce a fost împreună cu alţi artişti naţionali şi internaţionali cap de afiş al revelioanelor Wonderland Cluj, GeoDaSilva pregăteşte noi evenimente senzaţionale cu stafful de conducere al resortului Wonderland Cluj, despre care, artistul ne-a promis ca va reveni cu detalii în curând.

Videoclipul piesei Geo Da Silva şi Alpha Squad - "Baby I Need You" este disponibil de pe 01 aprilie 2022, un video edit fresh, mixat de către prietenul şi colaboratorul lui Geo, Milos Florin.

 

Sursa:Comunicat de presa Carmen Vasilescu