Simona Ruscu a lansat de Valentine s Day piesa “Perechea potrivită”
Simona Ruscu lansează cel mai nou single, “Perechea potrivită”, ce poate fi considerat cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pentru cei care şi-au găsit jumătatea.
 
“Perechea potrivită” este o piesă de dragoste care va face parte din următorul ei album muzical, la care lucrează în acest moment.
 
“Piesa este inspirată din propria poveste de dragoste, dar şi din poveştile atâtor cupluri din jurul meu, cărora le-am cântat sau urmează să le cânt”, a declarat artista.
 
Videoclipul piesei a fost filmat într-o locaţie din Timişoara şi realizat de echipa Timişoara Film Society, din dorinţa artistei de a se apropia de stilul cinematografic.
 
“Sunt o fire romantică şi pasională, motiv pentru care iubesc poveştile de dragoste din filme, dar şi să scriu noi poveşti. Acum am reuşit să fiu chiar coloana sonoră a propriei poveşti”, mai declară Simona Ruscu. 
 
Simona Ruscu a lansat în octombrie 2020 o emisiune de interviuri adresate atât unor figuri cunoscute, cât şi unor oameni mai puţin cunoscuţi, dar care au ceva de spus, numită “Voci Contemporane”, în colaborare cu Oraşul Timişoara. Proiectul va continua şi în 2022. Emisiunea s-a difuzat exclusiv online. Deja se pregăteşte lansarea cărţii intitulate “Voci Contemporane”.
 
În 2019, artista lansa primul album de muzică folclorică bănăţeană, intitulat “Mi-o plăcut să cânt la nuntă”, iar anul trecut frumoasă cântăreaţă a făcut un prim pas spre un proiect de muzică balcanică, în cadrul căruia poate fi ascultat single-ul “Viaţa e pe primul loc”.
 
Piesa “Perechea potrivită” este disponibilă în toate magazinele digitale şi este lansată de Audiophile Music România, o nouă casă de discuri, care face parte din grupul Norvis Music.