Geo Da Silva lansează imnul dansului de grup pe TikTok, BamBamBoogie

"Bam Bam Boogie" este o piesă dance cu influenţe funk brazilian, o melodie de petrecere, lansată internaţional prin casa de discuri spaniolă, Planet Dance Music, de către Geo Da Silva împreună cu artistul italian, Stephan F. 
 
Acesta doreşte să celebreze, împreună cu toţi prietenii şi fanii, această piesă, printr-un clip şi un dans original realizat de echipa Sonrisa Dance Center din Cluj, condusă de maeştrii dansului, Tirt Adrian şi Tatiana, împreună cu echipa lor minunată. Clipul a fost organizat şi produs de către Darius Mârza (Wonderland Cluj Resort) - partenerul oficial naţional al petrecerilor GeoDaSilva în colaborare cu Şuteu Călin Mihai de la Epic Film şi a fost filmat la Sebeş în studiourile Schneider Productions, prin bunăvoinţa lui Eduard Schneider aka Dj Phantom.

”Ideea acestui proiect este un dans de grup simplu, pe care să-l dansăm la toate petrecerile noastre, dar de ce să nu recunoaştem că am dorit să exportăm petrecerea şi vibe-ul acesta în toată ţară cu ajutorul DJ-ilor, MC-ilor şi tuturor entertainerilor evenimentelor private din România, dar şi internaţional, printr-o piesă antrenantă şi plină de energie, aşa cum este "Bam Bam Boogie", potrivită, sperăm, pentru filmările publicului nostru pe TikTok. De asemenea, anunţ un concurs naţional, prin care publicul este invitat să posteze pe TikTok, cu HASHTAG-UL #BamBamBoogie, un filmuleţ în care dansează pe piesă noastră, până în data de 10 aprilie, apoi noi vom lua toate clipurile şi le vom monta într-un videoclip oficial ONLY FANS, urmând a fi postat internaţional pe toate platformele video.” - declară Geo Da Silva

Muzica şi textul acestei piese au fost scrise de către Geo Da Silva, iar la orchestraţie a fost ajutat de către Stefano Folegatti, respectiv producătorul italian Stephan F. Înregistrările vocale au fost realizate în studioul DsPro Studio Timişoara iar mixajul şi masterul final au fost realizate în Italia de către Stephan F cu ajutorul lui Jose Luis Bustos de la Planetă Mix Records Spania.
Această piesă va fi lansată prin casă de discuri Planet Dance Music via BIG HIT PRODUCTION pe toate magazinele digitale şi de streaming începând cu data de 10.02.2022.

 
Despre BIG HIT PRODUCTION:
Big Hit Production este o casă de discuri independentă de gen înfiinţată în 2017 pentru a distribui, comercializa şi promova artişti şi muzică ce sfidează graniţele, resping limitările şi transcende obişnuitul. Ea susţine şi celebrează muzica, gândirea, arta, expresia şi muzicienii independenţi.

Despre Geo Da Silva:

Geo Da Silva este unul dintre cei mai cunoscuţi DJ şi MC din România şi este prezent în spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de peste 20 de ani, artistul originar din Timişoara reuşind să surprindă de multe ori şi prin energia pe care o transmite în calitate de MC. O voce deja cunoscută naţional prin litoralului românesc, Da Silva a deschis porţile entertainmentului european odată cu lansarea single-ului „I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat într-un brand de entertainment internaţional.
Colaborările internaţionale s-au ţinut lanţ, colaborând cu faimoasele case de discuri naţionale şi internaţionale: Cat Music România, Blanco y Negro şi Planeta Mix Records Spania, Ministry Of Sound Germania şi chiar Ultra Music America.
Pornind din însorita Grecie cu show-ul susţinut în 2008, în Mykonos, Geo Da Silva a demarat un turneu mondial care l-a purtat până în prezent prin mai mult de 25 de ţări din America, Asia, Australia şi Europa, iar hituri precum „Hey Mr. DJ Get Up”, „I’ll Do You Like A Truck”, „Bellezza”, „I Like The Girls Who Drink With Me”, „Booma Yee”, „Disco-Disco Good-Good”, „Awela Hey” „Na Ru Ney”, " Makosa" şi "Disco Inferno" l-au transformat într-una dintre cele mai renumite prezenţe DANCE, de origine română, din lume.

Geo Da Silva mulţumeşte lui Dumnezeu pentru toată echipa frumoasă care a participat la acest proiect nou.


Pentru mai multe informaţii, vă rog să mă contactaţi pe mine sau Big Hit Production – officialgeodasilva@gmail.com