NICO şi CABRON au lansat o nouă melodie ”Oscar de dor”. Ascultă melodia aici...
 
 În anul  2003 cea mai bună voce feminină din Prahova şi rapperul Cabron au făcut furori cu melodia  „Nu pot să mai suport”.
 
Deşi pe plan profesional nu au mai  colaborat de 19 ani, la începutul lunii februarie a.c., cei doi au lansat o nouă melodie care deja a prins la public.
De menţionat este faptul că Nico este naşa de botez a băieţelului lui Cabron.
 
Aceasta se numeşte ”Oscar de dor” este scrisă de Laurenţiu Matei, textul îi aparţine lui Ovidiu Iordache.
 
 Cei doi au mai produs pentru NICO piese precum “Clipe” (2014), “Suflet Pereche” (2018), “4 Pereţi” (2019) şi "Eşti liber” (2020). 
 Regia videoclipului aparţine  lui Dan Popescu (Bibanu MixXL).
Locaţia aleasă pentru filmări fiind Teatrul ”Toma Caragiu”Ploieşti.
Din distribuţie fac parte actorii  Paula Chrilă, Karl Baker, Mihaela Rus, Romeo Zaharia şi George Frâncu.
“Publicul aştepta de foarte mult timp sã lansăm o nouă piesă împreună. Este adevărat că pe fiecare album pe care l-am lansat am mai avut colaborări cu Cabron - fie piese scrise de el, fie piese cântate împreună - însă nu am mai lansat amândoi un single din anul 2003”.
“Este un proiect în care am pus foarte mult suflet, un proiect la care am lucrat cu persoane extrem de dragi mie şi sper din suflet ca acest produs să se ridice la nivelul aşteptărilor celor care ne ascultă”.
„Piesa te duce un pic cu gândul la „Nu pot să mai suport”. Îmi doresc să facem un album R&B, cum am făcut în 2003. Piesa asta are o maturitate. A fost un rap tot în genul acelor ani, dar nu chiar aşa”a declarat NICO.
 
 
Ascultă melodia mai jos...
 
Foto: https://www.facebook.com/nicomateiofficial