Aştepţi cu nerăbdare vara? Atunci “Eyes on me” este exact ce ai nevoie
Sean Norvis a lansat o nouă piesă “Eyes on Me”, o melodie realizată în colaborare cu DJ Lucian & Geo, Next Route şi Larisa Sîrbu, având parte de un videoclip realizat de către Ovidiu Roteliuc.
 
DJ, producător, remixer şi fondator al casei de discuri Norvis Music, Sean Norvis este un artist complet, care a reuşit prin piesele şi remixurile sale să cucerească inimile ascultătorilor de muzică bună din întreaga lume. Anul trecut, Sean Norvis a lansat cel de-al treilea material discografic „United Remixes”, un album care conţine două CD-uri, disponibile în magazinele digitale.
 
DJ Lucian (Lucian Mitrache) şi Geo (Naiţa George), doi tineri talentaţi şi ambiţioşi, şi-au unit forţele pentru a crea un proiect de succes. Acest proiect muzical, diferit faţă de ceea ce se produce pe piaţa muzicală românească, este cunoscut la nivel internaţional. DJ Lucian & Geo au reuşit să colaboreze cu artisti precum DJ’s From Mars, Wolfpack, Justin Prime, Bjones sau Korolova.
 
Next Route (Beznea Teodor Dorinel) este un tânăr încrezător şi talentat din Sascut, judeţul Bacău, care e gata să cucerească piaţa muzicală din România, dar şi cea internaţională. Acesta a produs şi a lansat multe piese care se bucură de aprecierea iubitorilor de muzică şi este celebru deja pe reţelele de socializare, având peste 4M de Instagram Reels Views şi peste 1M de Views pe TikTok.
 
Larisa Sîrbu este o frumoasă talentată care a mai colaborat în trecut cu Sean Norvis, pentru piesa “Here I Am”, şi care a reuşit prin vocea ei să transmită emoţie.
 
“Ne dorim ca cei care ascultă această piesă şi vizionează videoclipul să se relaxeze, să uite de griji, să se bucure de fiecare moment frumos din viaţă, să se simtă bine şi să nu uite că iubirea adevărată nu moare niciodată. Noi considerăm că muzica e cea mai bună soluţie la orice problemă şi este legătură de chei fermecate, cu care se deschid uşile universului sufletesc.” - au declarat artiştii.
 
Videoclipul este hot şi se îmbină foarte bine cu melodia care transmite un vibe pozitiv specific zilelor de vară.
 
În luna octombrie a anului 2021, trei melodii produse în Timişoara au fost selectate pentru prima fază a preselecţiilor pentru cele mai importante premii muzicale americane, Grammy Awards 2022. Cele trei melodii selectate din portofoliul casei de discuri timişorene, Norvis Music, pentru această etapă au fost: Lori Glori – “Children of the World”, Lori Glori & Sean Norvis ft. Fabricio El Latino – “Jungle Samba” şi Lori Glori – “Count Your Blessings”.