TARAFUL RUTENILOR ŞI CARMEN CHINDRIŞ CONCERTEAZĂ  PE 21 SEPTEMBRIE, LA TEATRUL DE VARĂ  „CONSTANTIN TĂNASE” DIN HERĂSTRĂU

Melodiile care fac deliciul fiecărei petreceri din acest sezon estival, vor fi cântate live de celebrul Taraf al Rutenilor alături de Carmen Chindriş, la cel mai aşteptat concert al momentului. Aceştia vin la Bucureşti, pe 21 septembrie, pregătiţi să le ofere spectatorilor o petrecere de zile mari. Concertul va avea loc în aer liber, la Teatrul de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău, începând cu ora 20:00, iar biletele puse în vânzare se vând în ritm accelerat.

Cele mai îndrăgite melodii din repertoriul artiştilor, precum ,,Ziua în care tu m-ai sărutat”, care a depăşit 29 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Floare rară” „Suc” sau ”Două perechi” creează o adevărată explozie de bucurie ori de câte ori răsună chiar şi în cele mai pretenţioase cluburi din toată ţara. Toate acestea, dar şi multe alte cântece iubite de români vor fi ingredientele concertului de la Bucureşti.

Vă invităm să petrecem împreună o seară incendiară, cu muzică 100% live, unde dansul şi voia bună ocupă cel mai important loc. Veniţi să vă amin­tiţi de ziua în care EL sau EA v-a sărutat, v-a scos la sucsau aţi plecat la mare împreună! Ne vedem pe 21 septembrie!”, este mesajul transmis de artişti.

 

Biletele pot fi achiziţionate de pe Ticketnet.ro, Iabilet.ro, Bilet.ro şi Eventim.ro, la preţuri ce variază între 79 lei şi 120 lei, în funcţie de categoria de loc.

Taraful Rutenilor s-a remarcat cu un stil aparte de a cânta, stil cu care a adunat zeci de milioane de aprecieri atât în mediul online cât şi ... offline. Membrii tarafului fac echipă excelentă cu solista trupei, Carmen Chindriş, absolventă a Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj - Napoca– Facultatea de Interpretare Muzicală, secţia Canto. Carmen ştie să cânte şi la chitară, iar în trecut a fost solistă într-un ansamblu de muzică populară. Iubeşte  straiele populare şi le poartă cu mândrie la evenimentele la care participă. Este una dintre puţinele soliste de la noi care poate cânta în 11 limbi străine, repertoriul ei cuprinzând melodii în engleză, franceză, italiană, spaniolă, sârbă, limba rromani, portugheză, greacă, rusă, maghiară şi chiar şi în limba japoneză.

Taraful Rutenilor a luat naştere în urmă cu patru ani, la iniţiativa lui Livius Lauruc, managerul trupei, îndemnat de dorinţa de a produce muzică de calitate. Şi a dovedit că poate, chiar în plină pandemie, când a lansat melodii de succes. Taraful este compus din 8 instrumentişti, atât din România cât şi din Republica Moldova. Faptul că aceştia provin din zone şi culturi diferite reprezintă un atuu, deoarece pot interpreta cu uşurinţă genuri muzicale variate. În acelaşi timp, prin interpretările inedite, în stilul propriu, reuşesc să câştige simpatia publicului şi să se menţină în topul preferinţelor actuale ale românilor.

De curând, artiştii au lansat pe piaţă albumul ,,Floare Rară”, cu zece piese compoziţii proprii, menite să readucă la viaţă atmosfera interbelică. Tot împreună au trecut la un alt stil cu iz amuzant şi inedit care se bucură de un succes uriaş.

REGULI DE PARTICIPARE LA CONCERT

La acest eveniment va fi permisă participarea persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu, mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum şi a persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital, etc.).

Participarea este permisă şi spectatorilor nevaccinaţi pe baza unui test negativ ce va putea fi făcut la intrarea în sala de spectacol. Testele rapide vor putea fi efectuate, contra cost (26 lei), de personalul autorizat.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii în vârstă de până la 12 ani sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Nu va fi permis accesul cu: sticle, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, etc. Pe durata evenimentului, organizatorii nu vor stoca şi nu vor păzi obiectele prezentate în această listă.

Accesul în spaţiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata spectacolului.

 

Sursa:Comunicat ArtNation