Alina Eremia susţine un concert pe terasa Ploieşti Shopping City, pe 12 septembrie 2021

Duminică, 12 septembrie, de la ora 19.30, sus pe terasa Ploieşti Shopping City, ploieştenii vor face reload cu muzică tare, la un concert susţinut de Alina Eremia, una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului.

În urma succesului cu piesa Tu eşti vara mea,, Alina Eremia a continuat să lanseze hit-uri precum Tatuaj, Poartă-mă, Vorbe pe Dos, De ce ne îndrăgostim? şi Dependenţa Mea. Odată cu lansarea single-ului „Out of my mind”, în colaborare cu americanul Novaspace, Alina Eremia a anunţat şi primul său album, intitulat „360”.

Accesul la concertul din 12 septembrie se va face exclusiv pe bază de invitaţie ce poate fi obţinută în urma unei comenzi în restaurantele din food court-ul centrului comercial.

În perioada 27 august – 10 septembrie, clienţii Ploieşti Shopping City, care fac o comandă de minimum 60 lei în restaurantele aflate în zona food court, primesc pe loc o invitaţie dublă la concert. Comanda poate fi cumulată pe două bonuri fiscale emise în ziua înscrierii în campanie, iar revendicarea invitaţiei duble se face fie la Info Point, fie la promoterul din food court.

Reload, sus pe terasa Ploieşti Shopping City

Terasa Ploieşti Shopping City are o suprafaţă de 1200 mp şi este gândită ca o zonă unde te poţi încărca cu energie, unde poţi face reload cu muzică bună, spectacole inedite, mâncare delicioasă şi cocktailuri energizante.

Evenimentul se va desfăşura respectând distanţarea fizică, precum şi norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităţilor.

Mai multe detalii pe pagina https://www.ploiestishoppingcity.ro/ , pe pagina de Instagram şi pe pagina de Facebook.