Simona Ruscu lansează noul single si videoclip, “Ce ţi-aş spune” (vezi aici)
 
Simona Ruscu lansează cel mai nou single “Ce ţi-aş spune”, în colaborare cu Sean Norvis, în rol de compozitor, piesa fiind produsă de Norvis Music, iar de versuri s-a ocupat chiar artista.

“Ce ţi-aş spune” este o piesă care te pune pe gânduri şi care va face parte din următorul album de muzică al ei, la care lucrează în acest moment. În 2019, artista lansa primul album de muzică folclorică bănăţeană, intitulat Mi-o plăcut să cânt la nuntă”, iar anul trecut frumoasa cântăreaţă a facut un prim pas spre un proiect de muzică balcanică, în cadrul căruia poate fi ascultat single-ul Viaţa e pe primul loc”.

Lucrez la acest proiect de câteva luni împreună cu Sean şi pot spune că sunt foarte mulţumită de rezultatul final. Am pus suflet în această piesă şi eu cred ca numai prin muzică poate fi schimbat ceva în lume. M-am bucurat de o echipă perfectă la realizarea acestui single, iar colaborarea va continua cu sigurantă”, a declarat Simona.

Simona Ruscu este o solistă de muzică populară şi de petrecerecu o experienţă de peste 10 ani, care a studiat Canto popular la Şcoala populară de Artă din Timişoara. Până în prezent, bruneta a cântat la sute de evenimente, atât în ţară, cât şi dincolo de graniţe.

 

În videoclipul piesei, filmat la un complex din Giroc, mai apar şi băieţii de la Formaţia Maistorii, formaţie foarte solicitată la evenimentele din zonă, iar de filmări şi regie s-a ocupat Longa Videography.

Piesa este disponibilă în toate magazinele digitale şi este lansată de Audiophile Music România, o nouă casă de discuri, care face parte din grupul Norvis Music.