O eleva din Prahova a fost premiata de Alteţa Sa Regală Principesa Margareta.

Ana Maria Ioana Pietroiu, are 12 ani si este eleva la scoala din satul Făgetu,comuna Gura Vitioarei.

In luna iulie,aceasta a a ost i premiată de Alteţa Sa Regală Principesa Margareta, în cadrul unei gale organizata ,in urma Concursului Internaţional ,,Basmele Reginei Maria"  , evenimentul avand loc Palatul Elisabeta  ( Bucuresti ) .

La acel eveniment , Ana Maria Ioana Pietroiu ( profesor invatator  primar Otilia-Ana Niţicu ),potrivit site-ului www.actualitateaprahoveana.ro )  a participat cu basmul ,,Fetiţa cea curajoasă" la secţiunea creaţie originală- basm, obţinând locul II la categoria de vârstă 8-9 ani.

La Concursul Internaţional ,,Basmele Reginei Maria"  se inscriu elevi şi liceeni din Romania ,acestia aleg ca tema   aceste basme , apoi scriu povestile lor ( originale ) .

“ Ma numesc Pietroiu Ana Maria Ioana,am 12ani,iubesc foarte mult cartile si sunt tare incantata ca intru -un fel pot sa le fac cunoscute.Tocmai de aceia,pentru a incuraja cititul,mi -am facut un canal de BOOKTUBE de aproximativ doua luni,prin intermediul caruia impartasesc cu toata lumea minunatele sentimente redate de lectura. De obicei imi achizitionez carti de la libraria online Libris care mi-au devenit si sponsori,dar mai am si colaborari cu edituri cum ar fi :Corint junior,Casa,Curtea veche,Tana Card etc. care mi-au trimis multe carti magice pentru a le citi si promova. De aceea imi doresc foarte mult mai multi abonati sa ma urmareasca pentru ai indruma sa paseasca in lumea cartilor,o lume plina de fantezie,miracol,magie,o lume de vis.Abonarea consta doar intr-un clik,nu costa nimic.

 Ma puteti gasi la adresa : https://youtu.be/nF60zcTBUpo.

Va multumesc din suflet si va astept sa descoperim impreuna tainele minunate ale cartilor. Va pup cu drag Ana Maria .

P.S. Am avut onoarea sa fiu premiata si de Altetea Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta la Palatul Elisabeta.E o amintire de neuitat …”  a declarat pentru Info Ploiesti City , eleva in varsta de 12 ani .

 

N.R. Ii dorim mult success in viitor si un nou inceput de an scolar cu rezultate frumoase.

Foto:www.actualitateaprahoveana.ro si arhiva personala Pietroiu Ana Maria Ioana