Andrei Simea aduce căldura cu “Summerish”

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=gXKjJhviGW8

 

Tânărul DJ, Andrei Simea a lansat “Summerish”, o piesă care, cu siguranţă, ne duce direct cu gândul la vară, plajă şi mult soare.

 

Andrei Simea este din oraşul Zalău şi a făcut primul pas spre o carieră în muzică în 2014, la un festival local din zonă. Tot în 2014 şi-a început rezidenţiatul la Vintage Club, pe parcurs urmând să mai mixeze şi în alte localuri din Zalău.

A mixat o perioadă la Club PHI 18, din Cluj-Napoca, iar în prezent, acesta este rezident la un pub din oraşul natal.

Andrei a lansat în trecut un remix la piesa celor de la Deepside Deejays, The way we live”, în colaborare cu Arty Violin, şi mai recent single-ul "Vendetta", care va fi inclus pe compilaţia “Nassau Beach Club Ibiza 2021”, by Kontor Records.

“Muzica este o mare pasiune pentru mine. Îmi doresc pe viitor să îmi perfectionez producţiile, stilul şi să ajung să mixez alături de nume sonore, la evenimente mari. Pe viitor mi-ar plăcea să colaborez cu cât mai mulţi artişti naţionali, dar şi internaţionali. Ca producător, momentan am abordat stilurile de Tech-House, Afro-House, Organic-House, însă nu mă voi opri aici!” - a declarat Andrei.

Piesa “Summerish” este lansată de Norvis Music şi, începând de astăzi, ea este disponibilă pe toate platformele digitale.