Link YouTube: https://youtu.be/ORbPfpeIgAg


Iată că a venit clipa mult aşteptată! LOCODJ revine în atenţia publicului mai fresh şi mai motivat ca niciodată, lansând noua lui melodie "LOCODJ - Întreabă lumea de noi". 


Pentru noi nu este o noutate că urcă tot mai mult în branşa aceasta, ci faptul că s-a hotărât să ne surprindă cu apariţia propriei voci, într-o strofă rap, alături de binecunoscuta Emanuela Oancea.


"Am multe de spus şi de transmis oamenilor, aşa că de ce să nu o fac şi prin versuri? Mă bucur că am făcut primul pas spre această carieră, de cântăreţ, alături de Emanuela Oancea. Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi soţiei mele pentru susţinere, dar şi vouă, tuturor, pentru încurajările cu care m-aţi dus înainte de la începuturile mele ca DJ şi până acum!" - a declarat LOCODJ.


Cariera muzicală de DJ a început-o de mult, prin anii `90, dintr-o joacă, iar la începutul anilor 2000 a realizat că este pasionat de acest domeniu "totul a început la Deta, în judeţul Timiş, la chefuri de copii în acea vreme, până când am ajuns la liga mare, la discotecile din oraş şi din zona de vest a României, evenimente private, dar şi discoteci", a mai spus artistul.


Acesta a trecut de la DJ la producător de aproximativ 4 ani, în tot acest timp având colaborări cu DJ şi artişti naţionali şi internaţionali. Dacă ar fi să numim câţiva, i-am nominaliza pe Geo Da Silva, DJ Combo din Polonia, Fizzo Fauez din Tunisia, Emanulea Oancea cunoscută prin mega hitul "Bilionera", şi nu în ultimul rând, Alex Mica, cu care a lansat piesa "La Reina", în al cărei videoclip joacă şi frumoasa Daniela Crudu. 


De-a lungul timpului a colaborat cu câteva case de discuri printre care se enumeră: Cat Music, Big Hit Production, Voices Media şi de curând a semnat cu casa de discuri Planeta Mix Records, din Spania.