Sean Norvis lansează
Artistul român, Sean Norvis depăşeşte din nou hotarele şi compune o piesă alături de Twizy Dady, un artist fresh din Tanzania. Pe numele lui real, Twalibu Almas Mfaume, Twizy Dady este un tânăr compozitor şi cântăreţ din Africa de Est, mai exact din Naishi Mbezi Beach, Tanzania. 
 
"Într-o zi am primit de la Sean un instrumental nou, pe care am dezvoltat foarte uşor câteva idei. Cum primăvara înfloreşte totul şi ne dorim foarte mult să ne bucurăm de tot ce este în jur, am creat această piesă cu mesajul de a trăi din plin fiecare zi!" - a declarat Twizy.
 
Acesta a reuşit să îmbine perfect în piesa "Chereko" 3 limbi: limba naţională a Tanzaniei, swahili, cu kiha, o limbă vorbită într-o regiune din Tanzania şi engleza. 
Prin numele piesei, Twizy Dady ne îndeamnă să urlăm de bucurie ca atunci când un DJ dă play piesei noastre favorite.
 
"Este o plăcere să lucrez cu artisti talentaţi din diferite colţuri ale lumii. Twizy Dady a dat piesei Chereko un "touch african" şi sper să placă publicului", a spus Sean Norvis.
 
Începând de astăzi, piesa "Chereko" este disponibilă pe toate platformele digitale şi este distribuită, produsă şi lansată de Norvis Music.
 
 

YouTube -  https://www.youtube.com/watch?v=ZE1hkwW7Qow