Roberta Popescu, la doar 8 ani şi-a lansat prima melodie şi primul videoclip. Ascultă piesa KO AICI
 
Roberta Popescu, are doar 8 ani, însă are un talent enorm, plus un palmares impresionant de premii.
 
 Roberta este din mun. Ploieşti, este elevă în clasa a II-a la Şcoala Gimnazială” Ioan Grigorescu”, are propia rublica în cadrul emisiunii Fun ART, de la postul de radio ART FM, este membră a trupei de dans HAPPY DANCE (sub coordonarea ALEXANDREI NEGULESCU” ZIZIK” şi ALESSIEI ENE), model la „Beatrice Models”, iar de curând şi-a lansat prima melodie şi primul videoclip pentru piesa K.O, compozitor Dinu Maxer.
Atunci când nu este la şcoală, pe scenă sau la emisiune, Roberta se antrenează la box, alături de tatăl său, Georgian Popescu, antrenor la Clubul Sportiv Petrolul Ploieşti.
„De la vârsta de 3 ani, Roberta a început dansurile la Ploieşti Dancers, sub coordonarea Luminiţei Miricioiu şi Ioanei Ivan. La 4 ani a început orele de canto cu Roxana Furtună la Clubul Artist şi a făcut parte din trupă de teatru şi dans DiaFun”
„Roberta participă, în timpul liber, la antrenamente de box la Clubul sportiv Petrolul Ploieşti, alături de tatăl său, antrenorul Georgian Popescu, iar de un an şi jumătate face parte din minunata familie Beatrice Models, coordonator Beatrice Lianda Dinu. Roberta a participat la mai multe proiecte frumoase, la numeroase shotinguri şi a câştigat o invitaţie la SanRemo 2021, Moder Top în the Voice – Fashion Weekend în Italia, iar la concursul internaţional Angel Beauty Belgrad a câştigat Grand Prix secţiunea Fashion Model Kid, Locul I secţiunea Talent Model Kid şi Locul I secţiunea Miss” a declarat pentru observatorulph.ro, mama sa.
 
MELODIA şi VIDEOCLIPUL sunt mai jos.
 
INFO PLOIEŞTI CITY îi doreaza MULT SUCCES, fetiţei.