Liderul trupei Cargo, Adi Barar, a fost condus pe ultimul drum.În memoriam. Drum lin printre stele
Luni dimineaţă, lumea şi fanii rock-ului românesc au primit o veste tragică, unul dintre cei mai buni şi cunoscuţi rock-uri din ţară, a decedat în spital, fiind diagnosticat cu Sars Cov 2-Covid 19.
Este vorba despre” legendarul” lider al trupei Cargo, Adi Bărar.
Anunţul a fost făcut de colegii de trupă, pe pagina de socializare a acesteia (https://www.facebook.com/cargorock)
"Aşa intens cum a trăit toată viaţa pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, aşa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar!", este mesajul colegilor săi.
Decesul a intervenit la 61 de ani, Adi având şi alte afecţiuni. 
Acesta a fost înmormântat, astăzi, 10 martie 2021, la Timişoara, potrivit Ştirile Pro Tv” Prietenii şi fanii săi au vrut să îi fie alături pentru ultima dată, aşa că şi-au luat rămas bun de la el într-un stil aparte.
Maşina funerară a fost însoţită de motociclişti, iar muzica lui Adi a răsunat în boxe.
Motocicliştii din Timişoara, dintre care mulţi prieteni apropiaţi ai lui Adi Bărar, au vrut să îl conducă pe artist pe ultimul drum, aşa cum şi-ar fi dorit şi el: cu muzică şi cu o coloană întreagă de motociclete.”
Motociclist: “Trebuia să îl ducem, Adi a fost prietenul nostru, al tuturor. El a compus imnul motocicliştilor. Pentru motociclişti el a fost un artist deosebit şi un prieten. E o pierdere foarte mare de care nu ne dăm seama, încă nu ne dăm seama, dar uite aşa el intră direct în legendă, noi mai rămânem cu amintirile. Adi Bărar a fost un tip deosebit.”
La mormânt au avut acces doar câteva persoane. Aşa că cei din cortegiu au depus flori la poarta cimitirului şi au aprins candele.
Motociclist:” În primul rând a fost prietenul nostru şi a fost un ambasador al Timişoarei. A fost un om extraordinar şi a făcut multe pentru oraşul ăsta. Merită şi mai mult, dar asta este tot ce am putut noi să facem.”
Tânăr: “O pierdere imensă, având în vedere că ne şi ştiam. Nu aş putea să vă descriu în cuvinte. O pierdere imensă, mai ales pentru muzica rock”.
Potrivit wikipedia.org (https://ro.wikipedia.org/wiki/Adrian_B%C4%83rar) Adrian Barar, s-a născut în data de 15 ianuarie 1960, la Timişoara.
De la vârsta de 9 ani începe să cânte la chitară.
Timp de 4 ani urmează un curs de chitară clasică unde primeşte primele noţiuni aprofundate despre muzică. Deşi se afirmă şi dobândeşte notorietate că şi chitarist, prima experienţă muzicală o are cu o trupă de cartier unde activează ca toboşar. Influenţele muzicii blues şi rock îl determină ca la vârsta de 14 să înfiinţeze prima formaţie, de data asta cântând la chitară.
În încercarea de a se face înţeles şi de a fi cât mai aproape de public, abordează un stil propriu şi astfel în anul 1985 pune bazele formaţiei Cargo, care ulterior va face istorie în rock-ul românesc.
În viziunea sa numele trupei trebuia să exprime greutate, încărcătură, să fie format din puţine litere şi să aibă sens şi în alte limbi de circulaţie internaţională. Pe lângă creaţiile Cargo, Adi Bărar are o activitate vastă compoziţională compunând atât pentru diferiţi artişti, cât şi muzică de film, generice şi scurt metraje. 
ADI BARAR, a înfiinţat formaţia Cargo în 1985, care în timp, a devenit una dintre cele mai iubite trupe de acest gen. 
MODEL PENTRU TINERI DAR ŞI BĂTRÂNI...
Indiferent de vârstă, funcţie publică sau socială, studii, legenda trupei Cargo a fost un model pentru toţi.
Un artist complet, un lider adevărat a însufleţit în inima iubitorilor de muzică, iubire şi respect.
Printre melodiile fredonate de tineri şi bătrâni, se găsesc: - Aproape de voi, Anarhia, Bagă-ţi minţile în cap, Ca o stea, Călare pe motoare, Doi paşi în urma ta, Dacă ploaia s-ar opri, Nu mai am ţigări...
Fanii trupei i-au scris şi o poezie:
Drum lin spre îngeri Adi Bărar! Nu te vom uita niciodată!
Locul unde zilele se-ntâlnesc cu nopţile
Unde mor şi visele
 Unde gândul nu mai e
Mergem departe înspre noi
Trecem prin moarte, ca să renaştem în alt loc, să ne cunoaştem
Şi când de drum vom obosi, fi-vom departe, iubirea-n tine- o vom găsi
Şi-om adormi în locul unde zilele se-ntâlnesc cu nopţile
Unde mor şi visele, unde gândul nu mai e
Unde-i da nu e nici nu, unde totul este un cântec
Peste veacurile ce-au trecut, tot ce-a fost s-a petrecut.
Oricând, nu din când în când, în gând, vei fi aproape de noi! 
AŞADAR, SĂ NE AMINTIM DE ADI AŞA CUM ERA PE SCENĂ.PLIN DE VIAŢĂ, IUBIT ŞI RESPECTAT DE FANI, COLEGII DE TRUPĂ, ROCKERI ŞI ARTIŞTI.
RIP ADI BARAR.DUMNEZEU SĂ TE IERTE ŞI SĂ TE ODIHNEASCA-N PACE.