” Hai cu fetele” pe Prima TV,din 1 martie 2021
 
Începând de luni, 1 martie a.c., de luni până joi, ora 17.00, în grila de programe a Prima TV îşi va face loc o nouă producţie, intitulata” Hai cu fetele”.
Gazdele emisiunii vor fi:” cârcotaşele” Gabriela Marin şi Ioana Petric , prezentatoarea emisiunii” Fresh monden” Diana Bart respectiv cântăreaţa Giulia Anghelescu .
” Hai cu fetele” va aduce divertismentul din timpul zilei la un alt nivel, abordând într-un mod fresh subiecte care preocupă femeia modernă! 
 
Declaraţii pentru paginademedia.ro
Ioana Petric:
 
„O emisiune de atitudine, cu atitudine. Ne dorim să fie un program curat, fără circ, fără can-can, mesajul nostru fiind "hai că se poate!". Sunt sigură că vom fi gaşca din care telespectatoarele îşi vor dori să facă parte. Şi chiar dacă subiectele abordate vor fi în mare parte de interes feminin, nu vă faceţi griji, sunt bineveniţi şi domnii. Vorba aceea, este o emisiune pentru femei, bună dacă o urmăresc bărbaţii.”
 
Diana Bart, de la Flash Monden, despre noul proiect:
 
„Este fix formatul care îmi place pentru că este dinamic şi sunt convinsă că vom face un show de calitate, un show ca între fete care nu vă plictisi niciodată. Avem şi multă informaţie pentru că avem nevoie şi de asta, nu doar de râs şi de voie bună.”
 
Gabriela Marin spune, de asemenea:
 
„Toate patru, eu, Ioana, Giulia şi Diana, avem personalităţi foarte diferite însă când ne întâlnim ne completăm într-un mod spectaculos de bine. Fiecare adaugă sare şi piper emisiunii care va fi un “afternoon delight” pentru toate doamnele şi domnişoarele, dar şi pentru domnii care doresc să intre în misterele eternului feminin, pentru a ne înţelege mai bine pe noi, aceste entităţii sublime numite femei.”
 
Giulia adaugă:
 
„Dacă m-ar fi întrebat cineva ce îmi doresc să fac în 2021 atunci aş fi răspuns că aş vrea să mă întorc la radio şi televiziune. Am început să lucrez în televiziune pe când aveam 11 ani şi mă leagă amintiri frumoase de fiecare producţie la care am participat, tocmai de aceea mă bucur tare mult că după o pauză de câţiva ani mă întorc la una dintre pasiunile mele. Hai cu fetele! Este un proiect la care abia aştept să particip cu atât mai mult cu cât mi se pare o adevărată provocare să faci o emisiune cu 4 femei.”
 
Emisiunea poate fi urmărită şi pe facebook aici: https://www.facebook.com/Hai-cu-fetele-104254121697660/