Lori Glori lansează un imn pentru copiii din întreaga lume, “Children of the World”
“Children of the World” este cadoul pe care Lori Glori îl dăruieşte de sărbători tuturor copiilor de pe această planetă şi are toate ingredientele ca să devină imnul copilăriei.
 
“Când am ascultat piesa pentru prima dată mi s-a facut instant pielea de găină. Primul meu gând a fost că mesajul acestei piese este potrivit pentru a conecta oamenii, pentru a-i face mai buni, pentru a-i determina să îşi schimbe atitudinea faţă de propria viaţă. Emoţiile pot fi trăite şi muzical, iar “Children of the World” creează cadrul perfect pentru o astfel de experinţă”, a declarat Astrid Arens, preşedintele Asociaţiei Voice Aid Germania şi producătorul acestei piese.
 
Cu interpretarea de excepţie a legendei muzicii pop, Lori Glori, piesa devine un cocktail de emoţii. Lori este originară din SUA, San Francisco. Ea a cântat pe aceleaşi scene cu Backstreet Boys, Jennifer Rush, Barry White sau Spice Girls. De asemenea, a colaborat cu artişţi precum DJ Bobo , Turbo B., Snap, Captain Hollywood, Century, Loft, sau Bill Summers şi este vocalista trupei Intermission.
 
Dincolo de faptul că Lori este artist, ea este şi mamă, iar acest lucru face ca emoţia să fie transmisă cu mult mai multă intensitate.
 
Americanca revine în România cu “Children of the Word”, fiind cea de-a doua colaborare cu Norvis Music. Acum câteva săptămâni a lansat la Cat Music single-ul “Jungle Samba”, o producţie Norvis Music.
 
Videoclipul a fost filmat în Malta şi reflectă foarte bine mesajul melodiei. Regizorul a reuşit să combine într-un mod armonios peisajele de poveste cu zâmbetele, bucuria şi inocenţa copiilor.
 
EP-ul “Children of the Word” este lansat de Norvis Music şi începând de astăzi este disponibil în toate magazinele digitale.
 
#WeAreUnited