ALE a lansat
 
 
ALE a lansat o nouă piesă intitulată "ALB" care este gata să "te vrăjească". Mesajul piesei este aparent trist, dar cu siguranţă multe persoane se vor regăsi în poveste. Piesa este despre iertare, despre a nu renunţa, despre a-ţi asculta inima!
 
Artista timişoreancă ALE, pe numele ei real Cancel Alexandra-Gabriela a fost pasionată de muzică încă din şcoală şi şi-a facut debutul în lumea muzicală cu piesa "Vorbe" în urmă cu 5 ani. ALE are la activ mai multe compoziţii proprii şi a colaborat cu mai multe nume de pe scenă autohtonă.
 
"Visul meu este ca piesele mele să ajungă la cât mai multe persoane, iar pentru asta voi continua să scriu compoziţii până când acestea vor fi difuzate şi ascultate la tot pasul“, ne-a declarat ALE.
 
Halasz-Szabo Kewin aka DJ Skinny este DJ de la vârsta de 19 ani, iar pasiunea pentru muzică şi mixat şi-a descoperit-o încă din clasa a 7-a. În prezent DJ Skinny face parte din echipa de succes Event Sound DJ (ESD) din Timişoara care este coordonată de cunoscutul DJ, Victor Stan.
 
În urma colaborării dintre cei doi artişti, DJ Skinny a declarat ca şi-a depăşit limitele fiind foarte încântat de rezultat.
 
Piesa este lansată de către Norvis Music şi începând de astăzi este disponibilă în toate magazinele digitale.
 
Dacă nu te "doare tare", dă un play: