Fii portavoce pentru tineret! Votează invitatul anului 2020 „Generaţia lui John”
S-a dat start votului pentru „invitatul anului 2020”,  în cadrul „Top 2020 Generaţia lui John”. Cu o tradiţie de şase ani, topul este organizat de cea mai cunoscută emisiune TV dedicată tinerilor din Prahova, Generaţia lui John. În fiecare an, începând cu anul 2014, cei mai relevanţi invitaţi care au trecut pragul emisiunii sunt nominalizaţi în topul anului, iar publicul este provocat să voteze. 
 
Invitatul anului 2020 este titlul pe care comunitatea formată în jurul emisiunii Generaţia lui John are şansa să îl acorde prin vot. Astfel, în perioada 3 – 17 decembrie 2020, poţi să-ţi votezi invitatul preferat. Concursul se desfăşoară pe site-ul generatialuijohn.ro. Sistemul de votare este unul simplu: utilizatorii pot acorda un singur, vot unui singur invitat, zilnic, în perioada campaniei. 
 
La finalul acestei campanii de votare, în cadrul Galei Generaţia lui John, eveniment organizat pe data de 17 decembrie 2020, va fi anunţat invitatul cel mai votat din emisiune.
 
Premiaţi vor fi şi cei care vor vota invitatul anului 2020. Surprizele pentru aceştia se ascund în spatele secţiunii „Giveaway” de pe site-ul generatialuijohn.ro. Zilnic, până pe data de 17 decembrie, utilizatorii au şansa să participe la câte un nou giveaway. Extragerea câştigătorilor va avea loc în cadrul Galei Generaţia lui John. 
 
Anul acesta gala va fi exclusiv online, pentru a respecta normele impuse de către guvern pe fondul pandemiei. Vom fi live pe Facebook-ul emisiunii Generaţia lui John. 
 
În 2020, pe scaunul invitatului Generaţia lui John şi-au spus povestea sute de tineri. Au povestit despre visuri, dar şi despre temeri. Şi-au învins frici şi au fost portavoce pentru tineret. Acum, după ce i-ai urmărit şi ascultat, a venit timpul să-i votezi. Fii chiar tu portavoce pentru tineret!
 
În anul 2020, Generaţia lui John a găzduit invitaţi care au pasiuni dintre cele mai diverse. Dintre aceştia amintim: Iulian Şerban - ultramaratonist, Corina Popa - fondator Şcoala de Gramatică, Cristina Almăşan - vlogger, Marilu - vlogger, Aluziva - vlogger, Ciprian Dafinescu - vlogger, George Nedelcu - trainer şi coach.
 
Alina Greavu, una dintre cele mai cunoscute vloggeriţe din România, a câştigat titlul de Invitat al anului 2019. 
 
„Pe lângă pasiune şi muncă, orice om de succes are nevoie de sprijin din partea comunităţii din care face parte. Momentul în care comunitatea alege un om plin de valoare este momentul inevitabil în care ştim că poveştile din platoul Generaţia lui John au ajuns la destinaţie. Trofeul este al tuturor: şi al câştigătorilor, dar şi al celor care i-au ales”, spune John Cristea, realizatorul emisiunii Generaţia lui John. 
 
Bursa Generaţia lui John
 
Pentru al patrulea an consecutiv, în cadrul aceleiaşi campanii, este organizată Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro. Părinţii copiilor de gimnaziu au avut ocazia, în perioada 17 – 29 noiembrie, să-i înscrie pe cei mici la concurs, realizând un filmuleţ în care copilul să se prezinte (nume şi vârstă) şi să răspundă la întrebarea „Cum arată o lume ideală pentru tine?”. 
 
Anul acesta câştigătorul Bursei Generaţia lui John va fi ales în urma voturilor de pe pagina generatialuijohn.ro. Utilizatorii care votează sunt rugaţi să aleagă cel mai creativ răspuns, în fiecare zi, în perioada 3 decembrie 2020 – 16 decembrie 2020.
 
Votează invitatul anului 2020, alege cel mai creativ bursier şi participă la giveaway-urile Generaţia lui John. Fii portavoce pentru tineret! 
 
Detalii găsiţi pe: