Dr. Mako şi Sorina B., fosta concurentă de la Vocea României, colaborează pentru piesa „Sweet Tattoo”
Dr. Mako şi Sorina Bică ne dau bilete pentru o călătorie de vis spre copilărie, acea perioadă pe care, cu siguranţă, nu o vom uita niciodată.
 
Piesa „Sweet Tattoo”, lansata de Voices Media, ne introduce într-o lume minunată şi cu ajutorul lui Alex Marica, cel care s-a ocupat de regia videoclipului, rezultatul este unul plin de optimism şi veselie.
 
„Întotdeauna mi-au placut acordurile de chitară în contextul muzicii house. Când am auzit timbrul deosebit al Sorinei Bică mi-am dat seama că putem dezvolta împreună o temă cu chitară ciupită în stilul "country-music", mergând către un refren uşor de fredonat, ca un cântec de copii. Aşa a apărut "lalala"-ul copiilor din piesă, pe care sperăm să îl cântaţi odată cu noi. Mulţumesc Voices Media pentru pentru clipul minunat şi pentru susţinerea acestui proiect!”, a spus Dr. Mako.
 
„Piesa “Sweet tattoo” evidenţiază cele două elemente esenţiale ale vieţii, “copilăria” şi “iubirea”. Acestea sunt puse într-un context actual şi anume deep house. Prin colaborarea cu Dr. Mako am avut şansa să descopăr şi să arăt o altă latură a vocii mele. Multumesc, Dr. Mako şi Voices Media pentru frumoasa colaborare!”, spune frumoasa Sorina Bică.
 
Despre Dr. Mako aţi auzit prima dată în anul 2012, când lansa oficial primele lui single-uri dance - „Alive”, „Fly Around Me” şi „You & Me”, împreună cu Bladi, piese ce au avut un real succes în Spania, fiind populare la mai multe posturi de radio din Costa del Sol (La Mega Radio, Radio Planeta, Radio Galicia, etc).
Alin Macovei, alias Dr. Mako, compozitor şi producător român, s-a făcut remarcat prin colaborarea din 2014 cu Oana Radu şi Eli, lansând hitul naţional „Tu”, care a strâns peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube.
Artistul a colaborat cu mai multe tinere talentate de la emisiunea-concurs, „Vocea României”, alături de care a avut succes: Oana Radu („Tu”, „Ea a fost prima”, „Dragostea-i nebună”, „Stai”), Ramona Nerra („Sorry”, „Let's just dance”), Alina Statie („Luna”, „My kiss”).
 
Vă întrebaţi cine este Sorina Bică? Vă spunem noi! Este o tânără din Craiova, care şi-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din 2012, când începea să înveţe frumoasele acorduri ale chitarei, pe care, timp de un an, le-a pus în practică, ca, mai apoi, să ia lecţii de canto.
Încă din 2015, cântăreaţa face parte din trupa de cover, MashUp Band, alături de care, în anul 2020, a participat la Românii au Talent.
În 2016, artista a simţit că este timpul să-şi încerce „norocul” la Vocea României, dar, cu toate că nu a reuşit să treacă de blind-uri, nu s-a lăsat descurajată şi doi ani mai târziu a revenit ca să facă trei din patru antrenori să se întoarcă şi astfel a ajuns până în etapele live.
„Hai, vino iar în gara noastră mică” din etapa live de pe 1 decembrie, interpretată la vremea aceea de către Sorina, s-a clasat pe locul 27 în trending România pe YouTube, fapt ce a dovedit că reuşise ceea ce-şi propusese şi anume să transmită emoţie celor de acasă, chiar dacă nu mersese mai departe în concurs.