Sean Norvis şi binecunoscuta mezzosoprană, Andreea Ilie colaborează din nou! Vezi aici noul lor videoclip, “Amor, Amor”
“Amor, Amor” nu este doar o piesă care te invită la dans, are în compoziţia sa elemente care te duc cu gândul la iubire, erotism sau senzualitate şi este extrasă de pe albumul “UNITED”.
 
“Este piesa de pe album la care am lucrat cel mai intens. Am pus suflet în această producţie şi am colaborat la realizarea ei cu Andreea Ilie, Ciprian Emanuel Bot, Ciprian D. Ilie, Johnny Kui şi Fabricio Martín Alva Delgado. Ţin să precizez că această piesă este un remake după “Nino – Amor” lansată în anul 1999 şi sper să vă placă şi versiunea mea”, a declarat Sean.
 
Andreea Ilie este cea mai cunoscută mezzosoprană pop opera din România şi a declarat despre această piesă: “Întotdeauna mi-a plăcut profunzimea cântecelor în spaniolă. Ei trăiesc cu pasiune pană şi o despărţire şi dăruiesc iubire necondiţionat, fără orgoliu. Am colaborat la această piesă şi cu fratele meu, Ciprian D. Ilie, care este trompetist la Londra, a terminat Royal Academy of Music şi doctoratul în compoziţie la Cambridge. Când am înregistrat piesa "Amor, Amor" s-a întâmplat să fie în România, acasă, şi i-am cerut câteva sfaturi de improvizaţie. La început mi-a exemplificat cu trompeta şi apoi am spus că trebuie neapărat să vină cu mine la studio”.
 
Johnny Kui a compus partea de chitară din “Amor, Amor” şi este cunoscut ca fiind solist şi chitarist în trupa ”Dincolo De Ziduri”. Are la activ numeroase concerte prin ţară şi Europa (Norvegia, Suedia, Germania, Spania, Italia, Serbia, Polonia, Ungaria, Austria), diferite colaborări cu artişti renumiţi din ţară şi străinătate şi apariţii la Radio şi TV.
 
Piesa nu ar fi fost completă fără percuţiile latino ale lui Fabricio “El Latino” şi fără prestaţia sa de excepţie. "Întotdeauna încerc să pun amprenta mea în piesele pe care le interpretez, iar când mi s-a propus colaborarea la piesa "Amor, Amor", am fost convins că ar fi una din cele mai potrivite în care puteam să transmit tot ce simt prin percuţiile mele", a declarat Fabricio.
 
“Amor, Amor” este produsă şi lansată de Norvis Music şi a fost înregistrată şi masterizată în studioul DSPro Timişoara.
 
Întreg albumul  aici: