Sean Norvis lansează “UNITED”, piesă care poartă numele celui mai recent album al său
 
După ce a prezentat la începutul acestui an cel mai nou album al său, live pe scena din Club Fratelli Timişoara, DJ-ul şi compozitorul Sean Norvis lansează “UNITED”, piesă care poartă numele celui mai recent material discografic al artistului. Mai mult decât atât, albumul “UNITED” este disponibil de astăzi pe toate platformele digitale de specialitate.
 
Single-ul este rezultatul colaborării cu artista poloneză Justine Berg şi este compus de către cei doi artişti, alături de un bun prieten de-al lui Sean, Ciprian Emanuel Bot. Acesta nu este primul proiect pe care Sean şi Justine îl lansează. Cei doi au mai făcut echipă în trecut pentru single-uri precum “Our Life”, “Embrace Me” şi “Afraid to Feel” care au ocupat poziţii fruntaşe în acest an în Top 100 Beatport Dance/Electro Pop si in Top 100 iTunes în România, Austria, Germania, Elveţia, Spania, Finlanda, Norvegia, Suedia sau Mexic.
 
Cât despre noul album, Sean Norvis a declarat:
 
“UNITED este inspirat din unele experienţe trăite de mine. În ultimii 3 ani, am întâlnit foarte mulţi oameni interesanţi cu care am rezonat. Multe dintre poveştile şi trăirile lor au fost o sursă de inspiraţie pentru mine şi consider că prin acest lucru au contribuit şi ei la realizarea acestui album.
 
Mă bucur că am avut la începutul acestui an, înainte de izbucnirea pandemiei, un concert live de lansare la care au participat o parte dintre artiştii cu care am colaborat la realizarea albumului. Pentru unii dintre participanţi, lansarea albumului meu a fost ultima petrecere la care au participat în acest an.
 
UNITED îmbină mai multe stiluri muzicale, iar unele dintre instrumentele utilizate au un vibe aparte. UNITED conţine 18 poveşti şi cred că sunt şanse mari ca fiecare ascultător să se regăsească măcar  în una dintre acestea”.
 
Sean Norvis a pus suflet în fiecare dintre aceste producţii, iar colaborarea cu artişti incredibili precum Lori Glori, Mr. Pit, Justine Berg, Pacha Man, Geo Da Silva, Andreea Ilie, Erick Fill, Will G., MC Steliano, Fabricio El Latino, Copamore, Seepryan, Brazylero, Sundreen, Elle Mariachi, Alexandra Mitroi, Denixe, Miruna Sziklai şi Larisa Sirbu, a condus la un rezultat extraordinar.
 
Albumul este produs şi lansat de Norvis Music şi o mare parte din piese au fost înregistrate şi masterizate în studioul DSPro Timişoara.
 
Proiect cofinanţat şi realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara.
 
 
 
 
Link piesa “UNITED” - https://youtu.be/dxNoz4rmvIg