TURNEUL MONDIAL „UNLIMITED LIVE” AL ARTISTULUI DAVID GARRETT  A FOST REPROGRAMAT PENTRU 2021
Biletele pentru concertele de la Bucureşti şi Cluj-Napoca rămân valabile  sau pot fi preschimbate în vouchere valorice  până pe 22  noiembrie 2020
 
În contextul pandemiei COVID-19, concertele violonistului DAVID GARRETT din cadrul turneului mondial „UNLIMITED LIVE” au fost reprogramate pentru anul viitor. Astfel, reprezentaţiile ce ar fi trebuit să se desfăşoare anul acesta, la Bucureşti şi Cluj-Napoca vor avea loc pe 26 octombrie 2021, la Sala Palatului şi 29 octombrie 2021, la BT Arena. 
 
Biletele pentru cele două concerte îşi păstrează valabilitatea, iar cele rămase disponibile pot fi achiziţionate în continuare din reţeaua Eventim.ro.
 
Participanţii la eveniment beneficiază în continuare de toate drepturile conferite de biletul de acces achiziţionat şi se supun regulamentului organizatorului, termenilor si conditiilor distribuitorului de bilete. Având în vedere evoluţia situaţiei epidemiologice internaţionale determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, luând în considerare măsurile prioritare ce vizează siguranţa şi sănătatea publicului şi conform dispoziţiilor art. 32 din OUG nr. 70 din 14 mai 2020, organizatorul evenimentului le asigură spectatorilor opţiunea de preschimbare a biletelor în vouchere, prin intermediul sistemului electronic de distribuţie Eventim precum şi de la casa de bilete a Sălii Palatului, în cazul persoanelor care şi-au cumpărat bilete direct de la sala de spectacol.  
Persoanele care deţin bilete pentru concertele artistului David Garrett, pot opta în termen de 30 de zile între păstrarea valabilităţii biletului sau pentru transformarea acestora în vouchere cu valoare, valabile până la data de 30 septembrie 2021. 
 
Voucherele vor putea fi utilizate până la data de 30 septembrie 2021 la unul dintre evenimentele organizatorului. Pentru emiterea voucherelor, persoanele interesate sunt rugate să transmită o solicitare specificând numărul de comandă sau numele evenimentului, pe adresa de email contact@eventim.ro, în perioada 23 octombrie – 22 noiembrie 2020. Persoanele care şi-au procurat biletele de la casa de bilete a Sălii Palatului se vor adresa punctului de vânzare în vederea obţinerii voucherului valoric. 
După expirarea celor 30 de zile, biletele devin automat valabile pentru concertele reprogramate pe 26 octombrie 2021 la Sala Palatului din Bucureşti şi 29 octombrie 2021, la BT Arena Cluj-Napoca. 
  
Până când ne vom putea bucura din nou de experienţa unică a concertelor live, superstarul muzicii clasice şi pop rock, David Garrett, le propune fanilor un nou album crossover, lansat la începutul lunii octombrie 2020.  Alive - My Soundtrack este precum izbucnirea unui foc de artificii muzical şi un punct culminant absolut în anul muzical 2020. Câştigătorul multiplu al premiilor Echo şi Bambi îi poartă pe ascultători într-o călătorie, puternică, emoţională, emoţionantă şi, mai presus de toate, 100% marca David Garrett.
Tuturor ne place să ne amintim de momentele speciale, de acele experienţe unice trăite: melodiile preferate din genuri diferite, care ne aduc imediat în minte imagini şi emoţii, pun un zâmbet pe faţă, aduc confort şi ne încurajează să oferim tot ce avem mai bun. 
 
Noul material discografic este, poate, cel mai personal din cariera muzicală a lui David Garrett de până acum, tocmai pentru că fiecare melodie are o reprezentare specială în viaţa artistului. "Inima îmi bate pentru toate melodiile de pe acest album, pentru că am o legătură intensă cu fiecare dintre ele. Pentru a o spune simplu, câte o mică bucată din fiecare se află în inima mea."-David Garrett.
 
Înregistrările albumului au căzut exact în blocajul COVID-19. David Garrett a decis la scurt timp să nu înregistreze în diferite studiouri, în mai multe sesiuni limitate de timp, ci să se scufunde în activitatea creativă alături de producătorul şi chitaristul său Franck van der Heijden, în propriul său studio de acasă: „Întregul album a fost creat în condiţii complet noi pentru mine. Aveam timp, puteam dezvolta aranjamentele în linişte, puteam încerca spontan piese noi; ceasurile pur şi simplu au încetinit. De când am întrerupt turneul, pur şi simplu am avut mai mult timp pentru fiecare melodie, şi a fost o situaţie cu adevărat extraordinară pentru mine ", spune muzicianul. "Am avut ideea şi conceptul unui album care să cuprindă coloane sonoră de ceva timp. După ce am lansat „Unlimited”, cel mai bun album al meu, anul trecut, am vrut să deschid un capitol complet nou.”
 
Sursa:Comunicat de presa comunicatepr.ro/Eventim.ro