Daria Elena Udrea (Clubul Artist), premii importante la Festivalul Braşov Live Fest 2020 (foto si video)
În perioada 14-16 august 2020, la poalele Tâmpei (în Braşov) a avut loc cea de a 5 a ediţie a Festivalului de muzică pentru copii Braşov Live Fest.
Ploieşteanca Daria Elena Udrea, premiul 1.
 
Daria Elena Udrea (de la Clubul Artist Ploiesti-profesor coordonator Roxana Furtună) a câştigat premiul 1 la secţiunile pop românesc şi premiul 2 la Pop Internaţional.
 
Potrivit www.observatorulph.ro,” Daria are încredere în ea. Este pasionată de dans, dar şi de muzică. Din 2015 participă la cursurile de canto – muzică uşoară, sub îndrumarea profesorului Roxana Furtună, alături de care şi-a creat un palmares ce cuprinde numeroase participări în spectacole în Ploieşti şi Bucureşti.
 
„Îmi place foarte mult să cânt şi să dansez! Iubesc să particip la concursuri, să urc pe scenă. Îmi place modelling-ul. Am participat şi la un curs. Îmi place engleza, îmi place sportul, îmi place să citesc şi să călătoresc. Fac cursuri de canto şi pian la Clubul Artist şi cursuri de dans la Şcoala de dans Vogue. Am participat la concursuri de dans, canto, pian unde am obţinut foarte multe premii, diplome şi medalii. Visez să devin o mare artistă, să cânt şi să dansez pe marile scene ale lumii!”, povesteşte Daria.
 
Daria deţine, din 2016 până în prezent, numeroase alte premii la festivalurile organizate în Bucureşti, Buşteni şi Ploieşti, iar alături de colegele din Clubul Artist a colaborat în proiectele de iarnă ale interpretei Nico în anii 2017, 2018, 2019 şi cu Emy Drăgoi în anii 2018 şi 2019.”
 
Tânăra artistă şi-a lansat şi prima ei piesă, care se numeşte” „Zile de vară” în colaborare cu Claudiu Bulete – muzică şi text,
 Roxana Furtună – antrenor voce
 Irina Ciobanu – coregrafie.
Mini Vogue: Andreea Oprea, Alexia Dobre, Daria Busuioc, Denisa Duţă
Montaj video: www.vyostudio.ro
Clubul piesei fiind filmat la Club Laguna Ploieşti