Prima si singura romanca STAR pe Broadway are 12 ani
Paula Both are 12 ani si este o cantareata deja celebra la varsta ei. Cu aparitii la Vocea Romaniei Junior, Next star si peste 60 trofee la canto in competitii nationale si internationale, Paula a castigat un casting international pentru rolul Serena din productia de musical “Legally Blonde”. 
Fata de doar 12 ani si-a incercat norocul in randuri repetate in America, fiind model pentru branduri americane in 2018 si 2019 la New York fashion Week. Insa, visul ei este sa cante si nu a renuntat niciodata la canto. Se pregateste de la 4 ani, are doua zile de pregatire pe saptamana. In plus, studiaza la un liceu cu profil artistic in Ploiesti, unde locuieste impreuna cu familia. Paula s-a facut remarcata ca model in Romania la competitia Little miss world in 2017, unde a castigat titlul cel mare fiind mai apoi invitata sa participe la finala internationala din Grecia. Si acolo a facut senzatie, iar dupa 6 zile de competitie a reusit performanta de a castiga locul 2 in competitia cu 56 de fete cu varste intre 5-16 ani. Apoi, ofertele nu au incetat sa apara. A mers la Moscova pentru Estet fashion week si pentru Moscow fashion week, a mers la Milano si Paris pentru European kids fashion week, a mers la Tbilisi pentru World Rising Stars, iar in America s-a facut remarcata la Miami si New York. 
Momentan, se afla la New York pentru repetitii in perioada ianuarie-Aprilie, unde e nevoita sa mearga la repetitii de 3 ori pe saptamana, cate 5 ore. 
La aceste repetitii isi perfectioneaza dictia, isi invata coreografia, replicile si cantecele pe care le interprezeaza in musicalul care dureaza 2 ore. 
O puteti viziona pe scena musicalului Legally Blonde, o productie pentru adolescenti, in perioada 30 Aprilie-4 mai cand va avea 2 showuri pe zi.