Premii importante pentru micuţii dansatori de la Studio Elite Dance.

Proaspăt reveniţi din vacanţa de iarnă, micuţii dansatori de la Studio Elite Dance au participat la 2 evenimente într-o săptămână! Primul eveniment a avut loc pe 21 ianuarie, la Otopeni - Concurs Interjudeţean Euro Dance - Ediţia a V -a, unde au obţinut locul 2 la secţiunea dans modern - Funky Juniors, locul 3 la secţiunea dans modern - Masterclass şi o menţiune la secţiunea de dans majorete, 5-6 ani micuţele de la Crazy Juniors.
" Pe 28 ianuarie am participat la festivalul Conil Fest - Ediţia a XIV -a ce s-a desfăşurat la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, unde cele trei formaţii Masterclass, Funky Juniors şi Crazy Juniors s-au întors acasă cu medalii, diplome şi surprize de la sponsorii acestui festival. Conil Fest este un festival care are ca scop sprijinirea integrării copiilor cu dizabilităţi şi promovarea cauzei acestora în comunitate prin implicarea lor în activităţi de natură artistică." a declarat pentru INFO PLOIESTI CITY , Mihaela Dumitran (profesor coordonator Elite Dance Studio ).
Micuţii dansatori se pregătesc pentru multe concursuri pe viitor! Cei interesaţi de cursurile de dans modern, sunt aşteptaţi în noua grupa - Happy Stars- marţi şi joi de la ora 17.00 pentru înscrieri, vârsta fiind 6,7 ani! Vă aşteptam cu mare drag!