Retrospectiva anului pentru Claudiu Dumitrache si invitatia de Revelion

Claudiu Dumitrache este atât un nume nou în muzică şi literatură, cât şi unul vechi. De 8 ani cutreieră lumea dar anul 2019 i-a adus cele mai mari realizări şi bucurii. Artistul în vârstă de 20 de ani îi aduce recunoştinţe lui Raoul (Rareş Borlea) pentru succesul pe care a reuşit să îl aibă anul acesta.  

Datorită colaborării lui Claudiu cu Raoul, tânărul artist a accesat un nou public pentru muzica şi conţinutul său. A cântat în turneul lui Raoul care l-a purtat în toată ţara, dar şi în diaspora, a interpretat alături de Raoul colindul “De Crăciun” şi a fost aplaudat de public - fapt despre care el crede şi simte că este “cel mai frumos dar pentru un artist”.  
 

Planurile lui Claudiu pentru anul viitor sunt în continuare în colaborare cu Raoul, dar nu înainte de a face publicului invitaţia de a petrece noaptea dintre ani la Rupea, Braşov, unde va susţine un spectacol alături de Mihaela Condurache, Denisa & Nicuşor Balu şi Formaţia Select. Meniurile bogate de Revelion vin la pachet cu muzica artiştilor enumeraţi, cazare şi un carnaval de 1 ianuarie la care cei care aleg oferta, au ocazia de a-l întâlni în prima zi a anului 2020 şi pe Raoul 

Zilele trecute, Claudiu a fost invitatul lui Raoul la serile de Crăciun de la Arad, unde artiştii de afiş - Raoul & Neda Ukraden au adunat sute de oameni. În public s-a numărat şi fostul Ministru de Interne - Traian Igaş care a fost pentru a petrece Crăciunul cu soţia pe muzica lui Raoul şi care i-a transmis lui Claudiu urmatoarele cuvinte: “Ai condei, ai inspiraţie, ai talent, cred că ai şi înţelepciunea necesară! Vibrezi pe alt nivel şi ai timpul de partea ta!”  

 
Claudiu se pregateşte de al doilea turneu alături de Raoul în Ţară şi în străinătate, dar se şi bucură totodată de lansarea cărţii lui biografice “20” care mai cere un tiraj pentru luna ianuarie.   

 
“Am încredere în Claudiu pentru că el are încredere în el! E primul pas important pentru a fi integru, bun, echilibrat şi ancorat în realitatea vieţii. Claudiu Dumitrache scrie şi cântă aşa cum este el şi pentru asta are parte de toată susţinerea mea.” - cuvinte de Raoul (Rareş Borlea) din cartea biografică a lui Claudiu.