ZIZIK (ALEXANDRA NEGULESCU) a devenit mămică. A născut o fetiţă
Data de 4 decembrie 2019, a fost o zi specială în familia trupei de dans Happy Dance.
Zizik (Alexandra Negulescu) profesor-corodonator al trupei de dans HAPPY DANCE, a născut o fetiţă de 3.200 kg şi 54 de cm, pe nume Arianna.
Fosta asistentă de la „Star Matinal” este foarte fericită.
Sarcina a fost anunţată la emisiunea” Star Matinal”, apoi confirmată pentru Info Ploieşti City.
În urmă cu câteva luni, Zizik a spus in direct, în cadrul emisiunii Star Matinal că este însărcinată, atunci fiind foarte emoţionată şi a povestit la momentul respectiv că îşi doreşte enorm că bebeluşul din pântecul său să fie fetiţă şi iată că i s-a îndeplinit cel mai mare vis!
Veste confirmată şi pentru Info Ploieşti City.
"Sunt foarte emoţionată. Am opt săptămâni, deocamdată burtica e mică. Sincer, şi eu abia am aflat. Doctorul mi-a spus că este mult mai ok şi n siguranţă până nu ştiu că analizele sunt ok, că sunt în perfectă stare. Îmi doresc fată, iubitul meu băiat. Iubitul meu, când am făcut testul, am plâns amândoi, ne-am îmbrăţişat, tremurat, nu mi-a venit să cred că voi fi mama, am 32 de ani. (...) Ne-am cunoscut acum un an, el este din Germania, s-a mutat în România alături de mine", a declarat Zizik, în direct la Star Matinal, în momentul în care a anunţat sarcina.
Zizik a fost activa si in ultimele zile de sarcina.
 În urmă cu câteva zile, Zizik a postat pe contul ei de Instagram un video în care făcea repetiţii cu trupa HAPPY DANCE, dovada ca s-a simţit formidabil în timpul sarcinii.
P.S.Echipa site-ului www.infoploiesticity.ro ii doreşte Ariannei multa sănătate, fericire si sa crească mare, mare, iar pe Zizik o felicitam ,ii dorim succes si in rolul de mămică.
Foto: instagram/Zizik