Ploieşteanca Bianca Raileanu este MISS ROMÂNIA 2019 şi Miss Atitudine

 

 

Bianca Raileanu (16 ani ) este componenta  a  trupei de dans Happy Dance Ploiesti si de joi seara MISS ROMANIA 2019 si Miss Atitudine 2019. 

Bianca este elevă a Liceului Tehnologic de servicii " Sf. Apostol Andrei " Ploieşti şi pasiunea ei cea mai mare este dansul. 

Mai multe despre Bianca AICI :

Pe langa premiile oferite de organizatori si sponsori,Bianca a mai primit un premiul din partea Loredanei Chelba ( bloggerita din Ploiesti),cartea acestea ” Vitejie pe tocuri ” ,dar si  cursuri la  una dintre facultăţile Universităţii Spiru Haret. 

”Mulţumesc din suflet pentru tot!!! În această seară am avut parte de momente unice pe care nu am sa le uit” a fost mesajul postat de Bianca,pe pagina sa de facebook. 

Reamintim ca Finala Concursului naţional MISS ROMÂNIA, ediţia 2019, s-a desfăşurat joi seară, la Casa de Cultură a Studenţilor Ploiesti. 

 
Nu este pentru prima dată când Organizaţia Miss România, ce acţionează efectiv nonprofit, creează posibilitatea câştigătoarelor marelui titlu de a urma, gratuit, cursuri universitare, educaţionale, formative. 
Obiectivul acestei organizaţii este acela de a menţine în rândul tinerilor tradiţiile româneşti şi valorile unei reale educaţii. 
Festivitatea de premiere s-a desfăşurat în costume tradiţionale româneşti deoarece prezentarea portului popular este o probă esenţială a acestui concurs. 

 

Unul dintre partenerii mass-media a acestui concurs fiind www.infoploiesticity.ro  

P.S.De mentionat ca si  un alt premiu al concursului a ajuns la trupa Happy Dance Ploiesti,Delia Popa castigand locul 3 si titlul de Miss Popularitate. 

 

Foto:Cristi Campeanu si Bianca Raileanu/facebook.