Ispite pe 4 roti,noul single semnat Madalina Cernat şi Giemsi . Vezi clipul aici...

Noul single semnat Madalina Cernat feat Giemsi, “Ispite pe 4 roţi 4”, a fost lansat în data de 21.10.2019 şi va fi inclus pe albumul Intitulat “Refugiu”, semnat Giemsi. 

Despre piesa, Madalina Cernat a declarat pentru www.infoploiesticity.ro, următoarele: 

” Mă bucur enorm că am avut ocazia să colaborez cu Giemsi şi pentru a patra piesă din seria “Ispite pe 4 roţi”, după ce în anul 2018 am lansat “Ispite 3”, care a reuşit să strângă până în momentul de faţă peste 600.000 de vizualizări pe youtube! 

Speram ca noul single să aibă cel puţin la fel de mult succes! Această piesă este dedicată, bineînţeles, iubitorilor de maşini şi nu numai, având un mesaj puternic, acela că pasiunea pentru maşini leagă prietenii pe viaţă şi schimba destine! Videoclipul a fost realizat de Alexandru Minov! 

Linia melodică şi versurile refrenului sunt scrise de mine, iar pe această cale, ţin să îi mulţumesc lui Giemsi pentru că a ales să colaborăm şicreem împreună un nou hit! Enjoy it!” 

La rândul său Giemsi, ne-a declarat: 

Prima piesă din seria “ispite pe 4 roţi” are deja peste 8 milioane de vizualizari. 

Cam toţi din România, care sunt pasionaţi de maşini ştiu de ea 

Am un album solo “Dublă personalitate” 

Şi urmează să mă ocup de finalizarea următorului album, care se va numi Refugiu şi pe care vor fi incluse 3 piese cu Mădălina sau poate mai multe... 

Cel mai interesant lucru e că am reuşit să implicăm o maşină de poliţie la o scenă din clip 

Deoarece sunt foarte reticenţi, mai ales când vine vorba de maşini tuning, întreceri, drift. 

A fost dificil să îi conving, dar important e că am reuşit, iar pe viitor voi avea susţinere mai mare din partea lor. 

 

Despre piesa: 

Versuri şi interpretare: Giemsi şi Madalina Cernat 

Instrumental: Joezee şi Makayzi 

Mix master: Gabi Pecheanu 

Înregistrare: Box Studio Media 

Video: 

Directed by: Giemsi şi Alex Minov 

Imagine/asistent imagine: Alex Minov-Lupescu Iulian Ştefan 

Video editor, efecte şi color: Alex Minov 

Modele: RMM Models Agency 

Despre Giemsi: 

” Am apărut la ştiri şi în ziare pentru faptul că mi-am prezentat licenţa şi disertaţia în ritm de rap, cântate. Nu a mai făcut nimeni aşa ceva. 

Mai ales la Facultate de Ştiinţe Economice”, ne-a spus tânărul rapper. 

Vezi video AICI: 

 

Gavril Mihai Cristian este din Suceava şi a absolvit Colegiul Andronic Motrescu Rădăuţi. Pe pagină lui de Facebook scrie că este artist la Giemsi România. „GIEMSI sau după numele său real, Gavril Mihai Cristian, este un rapper la început de drum foarte ambiţios, în vârstă de 21 de ani, ce îşi are originile de acolo de unde le am şi eu, şi anume din micul orăşel Rădăuţi”, se arată într-un interviu pe care l-a dat unui blogger. Primul său album se numeşte Dublă Personalitate şi conţine 20 de piese realizate în colaborare cu producători români, cât şi străini. „În termeni teoretici Rap-ul vine de la Rhythm and Poetry, dar eu l-am considerat încă de la început, cea mai bună modalitate prin care să îmi eliberez sufletul şi mintea. Am fost şi încă sunt o persoană mai retrasă, liniştită, care s-a ferit de anturaje greşite, care şi-a văzut de drum şi care a văzut în muzică un refugiu, tocmai de aceea următorul meu album se va numi „Refugiu” şi va fi destinat celor care ascultă muzică pentru a se regăsi, dar nu numai”, spune Mihai într-un interviu., acordat ziarului Adevărul.ro. 

Foto: Facebook: Madalina Cernat, Giemsi .