Adrian Niculescu, un antreprenor şi speaker motivational de succes

 

Info Ploieşti City continuă tradiţia de a promova TINERE TALENTE locale şi nu numai...
În urmă cu 2 ani, v-am prezentat în EXCLUSIVITATE (locală) povestea emoţionantă a unui tânăr care a trecut de la extaz la agonie şi invers... ADRIAN NICULESCU.
Întreaga poveste AICI
La 39 ani, Adrian are aproape tot ce-şi poate dorii un tânăr. O carieră de succes (un antreprenor şi speaker motivaţional de succes), o familie frumoasă, este căsătorit cu fosta medaliată de la Beijing, gimnasta PLOIEŞTEANA Anamaria Tămârjan,” este femeia ideală” aşa cum afirma el, cei doi având şi o fetiţă în vârstă de 1 an şi două luni.
 Academie de Hairstyling şi frizerie, într-o garsonieră
Prima afacere a lui Adrian a fost deschiderea unei şcolii de hairstyling şi frizerie, într-o garsonieră, împreună cu un prieten de al său (Mihai Serester, specialist în marketing şi fotograf profesionist), scoala devenind una dintre cele mai bune de acest fel, din România.
Detalii despre Academie pe siteul : https://stilistultau.ro/
Ca o paranteză, şcoala deţine şi o frizerie cu un singur scaun, clientul simţindu-se ca acasă... 
Pentru cei interesaţi, Academia  are un sediu si in Ploieşti,pe  strada Lisabona nr 1 in Cartier Rezidenţial Eden.
Motivează oamenii, fiind (şi) speaker motivaţional.
Adrian Niculescu nu s-a rezumat doar la hairstyling, a vrut să fie mult mai aproape de oameni, făcându-şi o carieră de succes şi în dezvoltare profesională.
 
Cursurile sale pot fii găsite AICI: pe site-ul https: //anmotivational.ro/ sau pe youtube
Cam aceasta este povestea pe scurt a succesului unui tânăr, care a reuşit într-un timp scurt să treacă peste obstacolele vieţii, după ce a pierdut aproape tot.
Foto facebook/Adrian Niculescu (Speakermotiational)