Exclusiv. Ploieşteanca Ioana Polydora a câştigat titlul de” Miss Young Beauty Greek” la Star Greek Beauty

 

În luna septembrie a.c., la Atena, într-un cunoscut club, a avut loc concursul de miss Panhellenic Greek Beauty 2019-Star Greek Beauty.
Concursul a fost organizat de Nikos Babalis.
Au prezentat: Dimitris Alexandrou şi Marianna Loukas.
Au cântat: Droulias Brothers, Chryssa Bandeli, Natalia Kaysidis şi trupa „Just” (Leo & Mary), iar invitatul special al concursului a fost Miss Egipt, Faraah Shaaban.
La doar 15 ani, Miss Young Beauty Greek.
Ploieşteanca Ioana Polydora (dansatoare de belly dance şi unul dintre artiştii locali promovaţi de Info Ploieşti City), în vârstă de 15 ani a câştigat un important premiu... Miss Young Beauty Greek, la egalitate cu Nicole Kaysides.
Cu acest prilej, Ioana ne-a acordat un mini interviu (EXCLUSIV).
Gabriel Dima:
Cum a fost la concurs? Cum te-ai simţit? 
Ioana Polydora:
A fost o experienţă de neuitat. M-am simţit foarte bine, toţi am lucrat în echipă, fără intrigi, fără comentarii. Toate concurentele eram prietene. Am făcut pregătire trei zile mersul pe scenă, coregrafia etc. Prima zi a fost destul de uşoară proba costumelor de baie şi a rochiei de seară, după care a urmat proba sandalelor. Toate au fost firme renumite. În următoarea zi am început probele despre care vă povesteam mai sus. Organizatorul domnul Nikos Mpampalis o persoană deosebită, ne-a tratat ca pe nişte regine Da. Locaţia unde s-a desfăşurat de 5 stele, mâncarea şi cazare tot de 5 stele. Eu nu am locuit cu colegele mele, am locuit la o prietenă de-a mamei mele şi de a mea. Am comandat cele mai sofisticate cokteiluri fără alcool normal. Totul a fost gratuit. Am fost fardate şi coafate de firme renumite de aici. Am primit toate participantele cadouri foarte frumoase de la sponsorii concursului începând de la costume de baie firme, prosoape, farduri tot de ce are nevoie o doamnă, domnişoară. Bijuterii nici nu-mi mai amintesc.
G.D.: Ce înseamnă acest premiul pentru tine şi cui îl dedici?
I.P.: Acest premiu îl dedic părinţilor mei care m-au susţinut mereu,asta  înseamnă că DACA VREI POTI si de ce nu poate si un început de carieră in modelling.
G.D.: Cat a costat înscrierea? 
I.P.Înscrierea nu a costat nimic. Nu a existat taxă de înscriere.
G.D.: Este primul tău concurs de miss? 
I.P.: Nu. Este al doilea concurs primul a fost anul trecut în România unde am câştigat titlul Miss Teen Galaxy. Acesta a fost al doilea unde am obţinut titlul Miss young Star Beauty Greece şi sper să nu fie ultimul. 
 
P.S.FELICITĂRI IOANA ŞI MULT SUCCES MAI DEPARTE.TE AŞTEPTAM ACASĂ...
Foto: https://www.govastileto.gr/ şi Ioana Polydora