Madalina Cernat,single nou. Il puteti asculta  aici
 
Ieri ( 15 iulie 2019),tanara ploiesteanca,Madalin Cernat  a lansat un simngle nou. 
Acesta se numeste “Don’t let go”, este o piesa de dragoste, incarcata cu pozitivitate, pentru toti cei care iubesc! ”,asa cum ne-a spus Madalina. 
 Muzica: Madalina Cernat “Don’t let go” 
Versuri: Madalina Cernat 
Productie: Alin Radu 
 
Despre Madalina Cernat . 
 
A început să cânt la vârsta de 6 ani, sunt absolventă a Şcolii Populare de Artă şi a Şcolii de Canto "VIVOX". Printre cele mai importante premii obtinute se numără : "Premiul Radio România Junior" şi premiul I la festivalul naţional de muzică "Mamaia Copiilor".  
Este n  studenta in anul II in cadrul Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, sectia compozitie muzica-usoara.  
   In prezent, colaboreaza   cu Teatrul "Toma Caragiu" din Ploiesti, unde cânta  în spectacolele de revistă "Armistitiu cu morile de vânt", "Bonsoir,Paris!", "Şlagăre în Revenire" şi "Crăciun de poveste". 
In februarie 2017, a lansat primul ei  single, “I’m coming home”, in colaborare cu Alessandro Danescu, iar la inceputul anului 2018, piesa “Fara control”, ambele fiind compuse de F.Charm, , unul dintre cei mai talentaţi compozitori pe care îi cunoaste, în studiourile Lanoy Production. 
   In martie 2019  lansat “Linistea”, melodie dedicata tuturor celor care au suferit din dragoste. 
„ Este o piesa sensibila, cu un mesaj puternic, ce evidenţiază impactul pe care iubirea il are asupra noastra si, de asemenea, faptul ca este un sentiment ce tine de imprevizibil. 
Noul meu single, “Don’t let go”, este o piesa de dragoste, incarcata cu pozitivitate, pentru toti cei care iubesc! 
Cu ajutorul versurilor, am vrut sa evidentiez faptul ca iubirea este un sentiment nemarginit, un remediu, avand puterea de a transforma lumea intr-un loc mai bun, lipsit de ura, de probleme!„ a completat Madalina.