Bloggerita Loredana Chelba îşi lansează cartea
Loredana Chelba este una dintre cele mai cunoscute bloggerite din Ploieşti şi Prahova.
Carismatică şi drăguţă, Loredana a lansat în urmă cu peste 4 ani, un blog despre fashion şi life style,"Vitejie pe tocuri "un nume care a devenit într-un timp relativ scurt un brand local, printre doamne.
 
2 iunie, data lansării volumului "Vitejie pe tocuri "
 
Duminică, 2 iunie 2019, între orele 12.30-13.30, Loredana Chelba îşi va lansa la standul F01 din pavilionul B de la Romexpo, cartea intitulată (cum altfel...?), Vitejie pe tocuri.
Volumul este editat la editura EPublishers/Coresi
" Cartea este despre experienţele mele de viaţă, despre drumul pe care l-am parcurs până în acest moment, drum care m-a ajutat să-mi găsesc echilibrul şi să mă identific pe mine. Este despre copilărie şi despre efectele pe care le pot avea anumite traume asupra omului matur dacă acestea nu sunt identificate. Este despre maternitate. Este despre femeia secolului XXI. Cartea are şi mică secţiune de Lifestyle & Stil, unde doamnele pot găsi sfaturi legate de stil personal, imagine, modă.
 
Pentru că " vitejie pe tocuri" este brandul cu care doamnele sunt deja familiarizare, fiind numele blogului pe care îl am de mai bine de 4 ani
Şi pentru că, aşa am fost "botezată" acum mulţi ani, de către o colegă de birou... " Vitejie pe tocuri" a declarat pentru www.infoploiesticity.ro, Loredana Chelba.