Nuntă de vis, în week-end la Ploieşti
 
În week-end unul dintre cei mai importanţi suporteri din Peluză Latină şi a echipei Petrolul Ploieşti, Dragoş Machitescu " Sumy " s-a însurat.
În prezenţa a peste 250 de invitaţi, acesta a făcut nuntă la Restaurant President 4.
Conform celor prezenţi a fost o nuntă ca-n poveşti la care au fost invitaţi oameni din politică, sportivi, reprezentanţi ai institutilor locale şi suporteri.
Una dintre cele mai mari surprize ale serii i-a fost făcută de un grup de suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti care au afişat un mesaj cu textul "Mereu ne-ai spus tuturor "Fiţi o familie nu creşteţi în ură şi fapte fără rost!" Azi a venit rândul nostru să-ţi spunem "Ai o familie, casă de piatra şi tot ce-ţi doreşti"!", mesajul fiind însoţit de 50 de torţe în culorile galben-albastru, ca la un meci de fotbal. 
"Casă de piatră, Sumy ".
Surprizele au continuat şi după nuntă, tinerii din Peluză Latină au afişat, duminică, la meciul dintre Petrolul Ploiesti-Metaloglobus Bucureşti un mesaj pentru Dragoş, mesajul a avut textul "Casă de piatră, Sumy ".
 
Aleasă inimii sale este Mirela Chedragnea.
 
Pe această cale, Info Ploieşti City îi urează (la rândul său) " Casă de piatra, iubire, sănătate şi fericire. Fie ca Bunul Dumnezeu să vă protejeze cu bunătatea sa".