Ploieşteanca Paula Both- model, cântăreaţa şi Globetrotter
n anul 2018, la doar 11 ani, a avut proiecte in 7 tari şi 11 oraşe. Printre ele menţionam: New York, Moscova, Sankt Petersburg, Milano, Londra, Paris, Miami, Salonic şamd. A câştigat un Grand Prix la Top Child model of the Planet in Tbilisi, a câştigat locul 2 in Grecia la Little miss World, a avut şedinţe foto la Paris pentru revista La Belle şi la Londra pentru BCK magazine, a prezentat pe cele mai mari podiumuri la New York şi Moscova, a scos un single nou şi a făcut un nou videoclip la Mamaia. Aceasta e doar lista scurta a performantelor realizate intr-un singur an de Paula Both, mândria oraşului nostru şi model de urmat pentru mulţi copii de aici.
Ultima experienţa a avut-o la World Rising stars in Georgia Tbilisi, săptămâna trecută, unde a fost special guest, chemată sa cânte şi sa încânte publicul venit la fashion show-uri şi la gala, in doua zile diferite, la hotelul de 7 stele Biltmore din Tbilisi. Cu o audienţă de peste 300 persoane zilnic, Paula a cântat fără emoţii piesele  “Je t’aime”, “Fireworks” şi “Creep”, uimind toţi jurnaliştii şi celebrităţile invitate la gala evenimentului. 
Alături de Paula şi echipa It kids- Art school & modelling Agency a stat ca întotdeauna managerul lor şi director naţional al României, Catalina Buzdun precum şi alţi copii in calitate de concurenţi sau Special Guest, ca şi ea. 
Lista titlurilor aduse de ei înapoi in România: 
-    ⁃    Ana Maria Margean - Best Talent Grand Prix şi Best Singer 
   ⁃    Jasmina Constantinescu - Beauty of the year Grand Prix
   ⁃    Adrian Margean- Best prince 
   ⁃    Alexa Negoescu - Best dancer
Fiind o competiţie pentru copii deja celebri in ţara lor, şi oaspeţii speciali au fost premiaţi, respectiv:
   ⁃    Andreea Costache- Top model 2019
   ⁃    Paula Both - Best Singer 
   ⁃    Maria Cristina Flacau- Best Fashion Model in Fashion Week