Cea mai citita carte de catre vedetele de la noi

Iubitul Ioanei Popescu, Claudiu Dumitrache a lansat pe data de 3 noiembrie 2018 primul sau volum de poezii de dragoste Tanarul Claudiu Dumitrache, cantaret si poet, si-a lansat şi primul volum de poezii, pe 3 noiembrie la Palatul Brâncovenesc din Potlogi.

 El a fost  incurajat de iubita sa, actrita si jurnalista Ioana Popescu, care de altfel este si una dintre muzele acestei carti si care i-a   cantatartistului la deschidere.

Mai multe personalităţi, critici şi scriitori au recomandat deja cartea şi au menţionat ca este o scriere deosebită!

Actrita din “ Las Fierbinti Claudia Susanu, celebra cantareata Doina Ghitescu, omul de televiziune Cristi Brancu si colega sa Majda Aboulumosha, Andra Gogan, Silvia Popescu, Lorenzo Heel, si bine-nteles Ioana Popescu, sunt doar câteva nume sonore care au validat calitatea şi au fost impresionate!

Iata ce spune Claudiu despre cartea: “La exact un an dupa prima mea experienta de dragoste pierduta, am publicat “Boemia unui Mort”. Primul meu volum de poezii scrise trecand prin diferite stari din perioada octombrie 2017 – septembrie 2018. “Acceptand durerea grea, cu speranta ca iubirea va urma”, cred ca am reusit sa transmit ceea ce am simtit in tot acest timp: starea de mort-viu.

Un proces prin care am trecut, acum simtindu-ma purificat si “expert in iubire…”, cred ca este acela de catharsis.

Suferinta, fiindu-mi si mie necesara, ca si voua, eu am inceput sa simt placerea acestui fenomen.

Sau mai bine spus, a educatiei atat emotionale cat si artistice, care se poate dobandi doar prin suferinta si trairi intense. Intr-un context universal, “Boemia unui mort” reprezinta perceptia mea asupra fenomenelor de dragoste, spiritualitate sau religie. Cu toate ca recunosc – sistemul meu de credinta este derutat de cateva ori pe luna, cred ca suntem totuna cu totul: dragostea, materia, nevazutul, imaginatia, infinitul. Iar singura divinitate in care cred, este, inevitabil, dragostea, care cateodata aici, etichetativ, mai inseamna si suferinta. . .” – a declarat Claudiu. Artistul mai mentioneaza ca acea “cheie” despre care se vorbeşte în introducerea cărţii, reprezinta un număr de femei de care tânărul scriitor a fost ataşat sau în relaţii amoroase, şi cu care nu a putut continua “din cauza diferenţelor de vârstă etichetativa” sau din alte motive banale.

Evenimentul de lansare a cartii, a avut loc  la Palatul Brancovenesc din Potlogi, si a  inclus si  un concert sustinut de catre Claudiu si invitatii sai, dar si o expozitie de picturi semnate Corina Chirila.

“Boemia unui Mort”, se mai lanseaza si in perioada 14 – 18 noiembrie la Targul International de Carte “Gaudeamus” de la Romexpo.