Interviu cu ziaristul Gabriel Dima,pentru Radio Romania Online . Genul de prieten care te ajuta sa ascunzi un cadavru

„Sunt succese care te înjosesc şi înfrângeri care te înalţă ” Nicolae Iorga ...cam aceasta ar fi expresia care defineste propietarul acestui  site,Gabriel Dima .

Un tip "puternic " dar in aceelasi timp si sensibil ,dedicat frumosului si oamenilor  din jurul sau .

Un tip care atunci cand este tradat si mintit,nu iarta si nu uita,fiind nascut in zodia Balantei,o zodie foarte echilibrata si “razbunatoare “ atunci cand se simte  “inselata “ .

Colegul nostru si “big boss”  este genul de prieten care te ajuta sa ascunzi un cadravu. Dar...nu uita,daca il  tradezi ,  stie sa ascunda un cadavru …

Probabil trebuia sa se nasca in alta lume mai buna,dar a ales sa se nasca in Ploiesti ( Romania ) sis a se dedice de 8 ani orasului sau ,trup si suflet,zile si nopti .

Cu atata popularitate pozitiva , Radio Romania Online i-a solicitat un interviu pentru pagina oficiala de facebook (  https://www.facebook.com/radioromaniaonlineoficial )

Ce a declarat acesta pentru colegii din presa centrala,gasiti mai jos :

 

“ Gabriel Dima este unul dintre cei mai buni jurnalisti romani; el lucreaza, si de altfel este proprietarul de la InfoPloiestiCity, un site pe care l-a creeat de la zero si pe care in ultimii ani l-a facut sa fie probabil cel mai citit site din Prahova. Suntem curiosi sa aflam cate ceva despre viata acestui ziarist de exceptie, care a preferat sa lucreze in provincie, sa se ocupe de treburile urbei natale, in loc sa fie atras de magia Capitalei.”

Radio Romania Online: Buna Gabi si bine te-am regasit. Cum au decurs primele 10 luni ale anului acesta? Vad ca iar ai facut lucruri exceptionale in Ploiesti. Felicitari, in primul rand!
GABRIEL DIMA: Multumesc. Cred ca au fost luni foarte grele, dar si frumoase. Din fericire, tot eu si partenerii  mei  DJ Kabal si ACS Dinamo Victoria Ploiesti , trebuia sa ne ocupam de evenimentele si actiunile cultural-sportive ( caritabile ) din Ploiesti si jud.Prahova .
Radio Romania Online: Stiu ca ai avut ceva probleme de sanatate si un atac de panica. S-au rezolvat?
G.D. Da, din fericire. Dupa cum bine stii pentru fiecare eveniment, proiect, campanie ma agit enorm, ma consum, nu dorm, nu mananc etc. Pe fondul acesta apar si problemele de sanatate. Esti si tu specialista in organizare evenimente si stii cum este …
Radio Romania Online: Esti grozav, incredibil,ca un erou, mai rezisti ?
G.D. Sunt momente cand vreau sa spun “Stop” dar imi recuperez energia si o iau de la capat. Din nou aud ca mi-se spune “erou“. Consider ca este un cuvant prea mare pentru mine, insa ma pun in pielea personajului. Eroii nu mor niciodata… Corect?
Radio Romania Online: Aceeasi carisma si inteligenta in a da raspunsuri concrete. 
Zi-mi ce te enerveaza cel mai des.

G.D. Prefactoria si minciuna. Cat de penibile pot fii unele persoane incat nu-si pot da seama ca intr-o zi totul iese la suprafata si se intoarce impotriva lor ca un bumerang. Keep calm… Ziua Judecatii se apropie, nu fugiti!

Radio Romania Online: Cunoscandu-te relativ bine, stiu ca ai si parte negativa. Ce sa inteleaga unii oameni, care se dau “tovarasi “ insa fac o traditie in a-ti face rau?
G.D. Tu stii ca sunt genul de om care isi dau sufletul din mine, ma dedic enorm, iert, uit, dar nu la infinit. Este treaba Divinatatii sa faca acest lucru, eu sunt un om cu bune si rele. “Sunt genul de prieten care te ajuta sa ascunzi un cadravu. Dar nu uita, daca ma tradezi“ stiu sa ascund un cadravu… Aviz amatorilor … 

CONTINUAREA INTERVIULUI AICI : https://www.facebook.com/radioromaniaonlineoficial/posts/1966770180071993?__tn__=K-R