Exclusiv. Sandra Nicoleta Simion, două pasiuni opuse... Dansul şi arbitrajul

Sandra Nicoleta Simion este născută pe data de 12 octombrie 2002, la Ploieşti.

Sandra este elevă la Colegiu Tehnic „” Lazăr Edeleanu „Ploieşti.

 

„Prima pasiune a fost dansul! Am început să dansez de la vârsta de 5 ani, prin dans îmi exprim liber sentimentele şi trăirile. A doua pasiune a mea a fost muzică, iar a treia pasiune şi cea mai mare este să fiu pe terenul de fotbal şi să arbitrez. Am învăţat că tot ceea ce fac, să o fac cu drag. Sunt recunoscătoare tuturor celor ce m-au îndrumat şi m-au susţinut. O să muncesc în continuare pentru a-mi îndeplini obiectivele. „a declarat pentru Info Ploieşti City, Sandra Simion.

 

Sandra a făcut dansuri sportive timp de 6 luni, 1 an a fost majoretă la trupa „Ploieşti Dancers „şi are la activ 5 ani de dansuri moderne.

De 1 an este membră a trupei de dans „Happy Dance „(profesor – coordonator Zizik-Alexandra Negulescu).

Cu trupa Happy Dance a participat la următoarele concursuri: "DANCE FOR YOU- Naţional Dance Competition "- Buşteni 2017, unde a ocupat locul 1 la secţiunea majorete.

 "FLORI PENTRU MAMA" concurs naţional de dans - Focşani 2017, locul 1 secţiunea majorete şi locul 1 - secţiunea modern.

"STELUŢELE DANSULUI" concurs naţional de dans - Râmnicul Sărat 2017 – locul 1 secţiunea majorete respectiv locul 2- secţiunea dans modern.

În data de 28 august a.c. a debutat ca arbitru de fotbal stagiar în Comisia Judeţeană de arbitrii Prahova. Având la activ 18 meciuri pe judeţ la juniori, 4 meciuri pe judeţ la seniori şi un meci de juniori intre Selecţionata Prahova şi Selecţionata Ialomiţa.

Info Ploieşti City, îi doreşte mult succes Sandrei şi cu siguranţă veţi mai citii despre aceasta pe site-ul nostru.