Ploiesteanul Radhu cucereste (  si ) Argentina cu piesa “ Pour Amor “

Radhu este un artist ploiestean  faimos în Mexic care cântă cu artişti celebri precum Laura Zapata, sora Thaliei, cu care a filmat si un videoclip in Romania, la Castelul Bran. Tânărul a fost invitat la emisiunea "Despierta America", de la Miami, sud-americanii fiind curioşi să cunoască un român care cântă şi vorbeşte în limba spaniolă exact ca un mexican autentic.

 

Radhu a filmat două videoclipuri în Mexic şi este singurul artist român care a cântat la Televisa, liderul mondial al programelor în limba spaniolă!  După ce a devenit „El unico charro rumano de la historia de la umanidad” (singurul mariachi român din lume), aşa cum presa şi Joaquin Lopez Doriga (n.r părintele presei mexicane) l-au numit pe artistul nostru, cântăreţul a fost contactat de Luis Perrusi. Acesta este un celebru producător argentinian, fondatorul grupului „Rafaga”, care a fost încântat de proiectul său. Cei doi colaborează la viitorul album de muzică latino cumbia argentiniana.

 

„Dacă am promovat până acum Mexicul în  România, mi-am dat seama că şi noi trebuie să ne promovăm în lume, aşa că am decis să filmez videoclipul piesei mele în România. Videoclipul se bucură deja de succes în Argentina şi pentru latino-americani este ceva inedit. Sunt fericit că plec în Buenos Aires şi îmi doresc mult să am măcar acelaşi succes ca în Mexic!”, a declarat Radhu.