CONCERTUL ANIVERSAR


Duminică, la Casa de Cultură din oraşul Băicoi a avut loc CONCERTUL ANIVERSAR " Mulţumesc, iubita mama “organizat de domnişoara profesor de muzică, Bianca Constantinescu în colaborare cu Casa de Cultură, Clubul Copiilor din localitate si Consiliul Local Băicoi .

Evenimentul a debutat cu o melodie dedicate tuturor doamnelor şi domnişoarelor din sala, apoi au urmat momente de dans – profesor coregraf doamna Taranu Marina, teatru cu profesorul Irinel Până şi de informatică cu doamna Catargiu Ramona.

Spectacolul a avut parte de multe surprize, Primăria Băicoi oferind flori şi mărtişoare doamnelor şi domnişoarelor prezente în sală, de menţionat că sală a fost arhiplină.

Organizatorul evenimentului a fost domnişoara Bianca Constantinescu (profesor de muzică la Clubul Copiilor din Băicoi) şi artist ploieştean prezent la majoritatea evenimentelor organizate de Info Ploieşti City.

Aceasta a cântat alături de copii prezenţi melodia “Deschideţi poarta soarelui “.

A fost un concert memorabil, care a umplut sala. Revenim cu promisiunea unui nou concert în luna iunie şi speram că împreună să facem mai mult pentru copii, să facem o zi de sărbătoare pentru aceştia.

Mulţumesc tuturor colaboratorilor, partenerilor şi sponsorilor pentru ajutorul oferit “a declarat pentru Info Ploieşti City, Bianca Constantinescu (organizatorul Concertului Aniversar).

Clubul Copiilor adresează mulţumiri: Domnului Primar al oraşului Băicoi, Marius Constantin şi Domnului Director al Casei de Cultură din Băicoi, Domnul Robert Stoica,

Pentru amabilitatea şi sprijinul acordat şi implicarea cu devotament.

În activităţile întreprinse.Sponsori ai evenimentului:

Tymbarkt România

Reci şi Calde PloieştiParteneri: Info Ploieşti City şi CS Dinamo Victoria Ploieşti.