Ploiesteanul Radhu lansează o nouă piesă de pe platourile de filmare ale telenovelelor “Televisa”

Radhu, românul care ne reprezintă peste ocean şi care cântă muzică latino precum cei născuţi  în Mexic, colaborează cu faimoasa  actriţă  Laura Zapata. Artistul lansează o nouă piesă de pe platourile de filmare ale telenovelelor “Televisa”, unde nu are acces orice străin, însă spre uimirea producătorilor, Radhu arată ca un Mexican nativ, dar şi vorbeşte o spaniolă  Mexicană, pe care alţi artişti ajunşi în Mexic trebuie să o studieze timp îndelungat şi trebuie să facă şcoală de dicţie, pentru a putea vorbi ca un nativ, ei fiind foarte naţionalişti!

“Am filmat acest videoclip la “Hacienda Yextho”, o celebra fermă Mexicană care a devenit obiectiv turistic în localitatea Hidalgo din Mexic, construită în  anul 1600! Se poate vizita, este un loc unde se filmează telenovelele Televisa (Esmeralda,Tequila cu Suflet de Femeie, Salome) şi este utilizatată şi în regim hotelier, unde adesea se relaxează Angelica Rivera, soţia actualului preşedinte Mexican, celebra “Stăpână”!” ne spune Radhu,artistul care este imaginea acestei ferme de poveste , construită în “estilo colonial”, stil tipic Mexican.

Artistul ne-a mărturisit că pe lângă relaxarea în piscinele cu apă termală  şi mâncarea deosebită, te bucuri de natură, ferma fiind în conjurată de munţi pe care cresc cactuşi gigantici !

Radhu a filmat clipul cu echipa “Televisa” şi a avut ca partenera una dintre participantele la “MISS FRUMUSEŢE LATINĂ”, Estefania Zarate, care filmează telenovela la Univision şi cu care artistul român avea o legătură amoroasă …

“În Mexic am cunoscut foarte multe vedete, videoclipul “Bolero” se bucură deja de mare succes acolo. L-am lansat în emisiunea “Despierta America”, emisiune unde am fost sprijint de frumoasa Francisca Lachapel, care este moderator şi producător, dar şi o celebra actriţa de telenovelă şi “Miss Frumuseţe Latină”, coroana fiind dăruită de către superstarul Thalia!”

“Am cântat “Como la Flor”cu Francisca Lachapel , am adus un omagiu cântăreţei “Selena”,care este un “Icon” American!”   

Piesa “Bolero” este realizată în Mexic, alături de cei mai  buni mariachi din America Latină, El Internacional Mariachi Puebla, cu care colaborează Thalia, Laura Zapata, Lucero. Este o piesă de vară , cu un aer proaspăt şi este ca o poveste de dragoste Mexicană, o replică a celebrului cântec “Despacito”. În Spania , piesa este pe locoul 4 în TOP10, românul menţînându-se bine, întrecându-i nu numai pe sud-americani, ci şi pe spaniolii nativi! Radhu pregăteşte un turneu în Italia, Spania, şi curând va sosi în România!