Comunicat . Ploiesteanul Liviu Marin,trei premii speciale la Festivalul “Music,my Love “ de la Bucuresti

 

Festivalul "Music, my love" by Viorela Filip aflat la editia a VII-a s-a desfasurat in Bucuresti in data de 28.04.2018.

Artistul Liviu Marin din Ploiesti a participat in concurs cu piesa "Copacul", muzica Jolt Kerestely, versuri Ovidiu Dumitru, la sectiunea "Tribut" si "Oameni", muzica Marius Teicu, versuri Ovidiu Dumitru la sectiunea pop romanesc.

Ambele piese apartin regretatului interpret Aurelian Andreescu.

Liviu Marin a obtinut pentru interpretarea acestor doua piese 2 trofee si 3 premii speciale. Pentru piesa "Copacul" a primit locul I si premiul special

"Interpretare de nota 10" iar pentru interpretarea piesei "Oameni" locul III, aceste piese aducandu-i si premiul de excelenta acordat de Radio Romania International, invitatia de a participa la o emisiune a acestui post si premiul special acordat de doamna textiera Diana Ion, membra a juriului.

Din juriul acestui festival au facut parte: omul de radio, textierul si interpretul domnul Marian Stere- presedinte al juriului, tenorul, compozitorul si textierul domnul George Dragomir, profesor al Scolii Nationale de Arta din Russe

si directorul concursului international "Northern Lights" , domnul Vili Ikonomov din Bulgaria- presedinte onorific al juriului si doamna textier Diana Ion.