”Noaptea pe la 3” cucereşte România cu influenţele sale inedite

Roxana Mag, Sean Norvis şi Mircea Ştiopon au colaborat pentru a aduce în faţa publicului o versiune neaşteptată a single-ului ”Noaptea pe la 3”.

La numai două săptămâni de la lansare, piesa produsă şi lansată de Norvis Music creşte tot mai mult în ”Trending for music”, în momentul de faţă aflându-se pe locul doi, rupe TikTok-ul, fiind din ce în ce mai des utilizată, având peste 50.000 de clipuri, şi se află în top 10 Shazam România.

După cum se poate observa în clipul de pe YouTube, melodia a avut un impact imens asupra celor prezenţi la Timişoara Music Awards 2023, unde publicul a dansat şi a fredonat versurile cu o energie molipsitoare.

Un stil muzical nou, electro popular a fost gândit până la cel mai mic detaliu de către Sean Norvis, iar rezultatul s-a dovedit a fi un hit.

”Iubim foarte muzica electronică şi cea populară, aşa că ne-a venit ideea să le combinăm şi să creăm ceva nou, cu care să facem lumea să simtă că trăieşte”, ne spun Sean Norvis şi Roxana Mag.

Iar piesa ”Ştiu că mori de al meu drag” lansată în urma cu 1 an, în aceeaşi formulă, tocmai a intrat în Top 100 Music Video Romania.

Link YouTube ”Ştiu că mori de al meu drag”: https://www.youtube.com/watch?v=KNRKIpCBU6Y