Tara Holtea a lansat noul ei single ,”Spune-mi

De curand simpatica artista din Prahova , Tara Holtea a lansat noul ei  single ,acesta se numeste “ Spune-mi “ si este produs de catre Synthetic si Cat Music .

Regia este semnata de Isabela Szanto ( Ploiesti ) 

 “ Piesa o aveam gata cam de un an , dar nu gaseam echipa potrivita cu care sa fac videoclipul.

Regizoarea este  Isabela Szanto ( tot din Ploiesti ) , dar ne-am cunoscut in Bucuresti.

Ea a terminat Regie – film , la Universitatea din Bucuresti

Ne-am inteles de minune si asa am facut clipul.

Stylingul este  realizat de mine si tot eu am adunat toti oamenii care apar in clip” a declarat pentru Info Ploiesti City,Tara Holtea .

Tara Holtea este una dintre cele mai ascultate şi îndrăgite artiste din Prahova.

Drăguţă, modestă şi sexy, Tara Holtea s-a născut la data de 7 mai 1986.

Tara a urmat cursuri de canto încă din clasa a 4 a, iar în anul 2009 a absolvit cursurile Facultăţii de muzică

Tara a colaborat cu diverşi artişti, însă cea mai cunoscută colaborare a fost cu Liviu Hodor .

Împreună cu Liviu a lansat în anul 2009, piesa “Happy for you “, piesa devenind într-un timp foarte scurt un hit , fiind difuzată la majoritatea radiourilor din ţară şi având peste 1 800 000 vizualizări pe youtube.

După un an (în 2010) tot cu Liviu Hondor, Tara a mai lansat o piesă “Dream With You” şi piesa aceasta devenind printre cel mai ascultate piese din România.
Al 3 lea hit al Tarei, a fost “Missing you “, lansat în anul 2011, această piesă fiind de fapt prima din proiectul solo al artistei din Ploieşti.

Anul 2012, premiul pentru” Cel mai bun debut solo”.

În anul 2012, la Gală Premiilor Radar de media, Tara Holtea a primit premiul “Cel mai bun debut solo “şi a lansat al 4 lea single... “Calling for love” (single-ul având şi un videoclip).

La sfârşitul anului 2013, Tara a lansat a 5 a piesă,” “Remember the song” (şi videoclip), artistă abordând o schimbare de stil.
” Când sunt plină de energie, iubesc natura mai mult ca niciodată. Îmi place să mă plimb cu motocicleta mea... sau cu maşina
(dacă afară plouă), fără o destinaţie anume, dar hotărâtă să cunosc locuri şi oameni noi... să imprim peisaje şi stări de suflet în amintirile mele.

Îmi place foarte mult culoarea verde pentru că o asociez cu renaşterea, cu veselia... cu o senzualitate inocenta  aş putea spune.

Îmi place să iubesc... pentru că e singurul sentiment care mă inspiră, care îmi dă putere de creaţie şi pe care nu-l pot stăpâni eu.

Îmi place muzica... în toate formele ei. Cred că este cea mai puternică formă de artă.” a spus Tara Holtea.

Un amplu interviu cu indragita si sexy cantareata din Prahova gasiti aici : http://infoploiesticity.ro/exclusiv/311-interviu-cu-tara-holtea-se-stie-deja-ca-eu-sunt-prahoveanca-si-ca-oamenii-de-aici-sunt-cei-mai-aproape-de-sufletul-meu-cititorilor-le-doresc-prosperitate-si-liniste.html