UNTOLD - Primul Mega Festival din Dubai va avea loc în perioada 15 - 18 februarie 2024, la Expo City Dubai
UNTOLD - Primul Mega Festival din Dubai va avea loc în perioada 15 - 18 februarie 2024, la Expo City Dubai
 
 
Primele 5.000 de abonamente Early Bird vor fi puse în vânzare pe 3 octombrie, la preţuri speciale, disponibile doar pentru cei care se înregistrează pe untold.ae
În perioada 15-18 februarie 2024, în cele patru zile de festival, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversităţii muzicale şi culturale. UNTOLD este un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare şi producţiile vizuale impresionante şi îşi va face debutul în Orientul Mijlociu, la Expo City Dubai, între 15-18 februarie 2024. Prima rundă de 5.000 de abonamente pentru cele 4 zile şi 4 nopţi de magie vor fi puse în vânzare pe 3 octombrie şi vor fi disponibile pentru toţi cei care se înregistrează pe http://www.untold.ae. 
 
La primul Mega Festival din Dubai sunt aşteptaţi peste 70.000 de fani pe zi şi, în toate cele 4 zile, peste 280.000 de participanţi din toate colţurile lumii. Festivalul UNTOLD Dubai, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o experienţă completă, cu genuri muzicale diverse, de la pop şi R&B, la house sau techno, hip-hop şi multe altele.
 
ABONAMENTE LA PREŢ SPECIAL DIN 3 OCTOMBRIE
 
Fanii care s-au înregistrat pe site-ul oficial al festivalului, untold.ae, sunt cei care vor beneficia de preţul special de 132 de euro pentru accesul general timp de 4 zile, faţă de preţul final de 395 de euro, în timp ce, cei care doresc o experienţă exclusivistă pot opta pentru abonamentele VIP Early Bird pentru 4 zile la doar 316 euro, în loc de preţul final de 658 de euro.
 
Organizatorii anunţă că, pentru prima rundă de vânzare, vor fi disponibile doar 5.000 de abonamente. Acestea pot fi achiziţionate doar de către cei care se înregistrează pe untold.ae. Pe site-ul festivalului sunt disponibile şi pachete de cazare.
 
UNTOLD Dubai va avea loc în faimoasa locaţie Expo City Dubai, un paradis al diversităţii muzicale şi culturale, un loc care atrage anual peste 24 de milioane de vizitatori din toată lumea, iar iubitorii de festivaluri o pot explora în 2024, alături de show-urile extraordinare ale DJ-ilor, momentele live memorabile cu mari artişti ai lumii şi experienţele pregătite de organizatori.
 
Dubai, un oraş cosmopolit şi extravagant, va fi gazda ideală pentru UNTOLD Dubai, un festival care continuă să captiveze fanii din întreaga lume. Sprijinit de Departamentul de Economie şi Turism din Emiratele Arabe Unite şi în parteneriat cu Expo City Dubai, UNTOLD Dubai promite să fie momentul culminant al calendarului muzical din Orientul Mijlociu. 
 
UNTOLD SE AFLĂ ÎN TOP 3 FESTIVALURI DIN EUROPA, ALĂTURI DE TOMORROWLAND ŞI GLASTONBURY
La ediţia din 2023 a festivalului UNTOLD au participat cele mai mari nume din industria muzicală: Imagine Dragons, David Guetta, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, DJ Bliss, Martin Garrix, Steve Aoki, Camelphat, Tale Of Us, Years & Years şi mulţi alţii, iar prima ediţie din Dubai va oferi o altă extravaganţă muzicală. Anul acesta, UNTOLD, festivalul care a pus România pe harta globală a marilor evenimente, se află în top 3 festivaluri din Europa, alături de Tomorrowland şi Glastonbury.
 
Experienţa unică UNTOLD Europe ocupă locul 6 în lume în Top 100 Festivals, clasament realizat de DJ Mag, alături de Tomorrowland, Ultra Miami, Glastonbury, EDC Las Vegas şi Coachella. UNTOLD este cunoscut ca un brand iconic în industria de divertisment, la fiecare ediţie au fost invitaţi peste 200 de artişti internaţionali şi peste 400.000 de fani din toată lumea. UNTOLD şi-a cucerit publicul cu un mix unic de muzică şi show-uri impresionante, iar ediţia inaugurală UNTOLD Dubai va oferi un nou nivel în entertainment.
 
Comunicat:Ioana Chereji-Head of Communication UNTOLD Universe